לאגם ויוגב

../images/Emo49.gifלאגם ויוגב../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo23.gif../images/Emo213.gif

למשפחה מדהימה ואהובה , הרבה ברכות עם טונות של רגשות, עם הגיעם של שני מלאכים יפים ומוכשרים לגיל מקסים ומדהים. אחת יפה ,כובשת ומרשעת אחד שקט ,חייכן וותרן, כל אחד בצבע, אבל שניהם מהפנטים באותה צורה ומידה . אי אפשר להבין את יכולת המגנוט שלהם עד שרואים אותם פנים אל פנים. לעולם לא אשכח אותם כמו גם את ליאב המדהים, וברור שלא אותך אוסנתי , יפה ומדהימה שלי, ואותך אלי חליזי מקסימי שלי. לא סתם אתם משפחה שכזאת. בניתם תא משפחתי מיוחד להפליא , משפחה בו כל אחד בנפרד מכיל את השני בצורה שלמה ומכובדת, ואת כל האחרים יחדיו. זה יפה ונדיר בעיניי. והכי חשוב... אני חולה על התחת שלכם, גם... כל אחד בנפרד, ושל כולכם יחדיו. בעיקר של מלכת הסאדו, של ברישניקוב, ושל הגאון מווילנה. אין עליכם בעולם הזה וגם בעולם הבא. זהו. החלטתי. אולי שמתם לב שנגמרו לי החרוזים בשלב מסויים , אבל אז מה... ס'תמו... זה מה יש....

Michal NS

New member
מזל טוב כפול, פעמיים כי טוב../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

לשני ילדים מקסימים,
ומאוד מתוקים כך מספרים...
יום הולדת שמח עם מלא הפתעות
שיהיה לכם יום מקסים עם המון חוויות טובות...
ושלא.. נשכח אחלה מתנות.

../images/Emo49.gifאגם ויוגב(זה לא מחר??)../images/Emo213.gif

לתאומים המתוקים, מזל טובים כפולים. שתעלו ותפרחו, תהיו בריאים ותמיד תצחקו עד 120 שתהיו כולכם מאושרים
בלון|
בלון|

אוסנת14

New member
אגמי ויוגבי מלאכים יקרים!

טוב אני רושמת על שם המשתמש של אוסנת כי אני אצלה בבית אז הברכה היא מאיתנו מריה ודנה האוהבות!!!! וואי מאיפה נתחיל ? נתחיל בהמון מזל טוב למאלכים האהובים שלנו הנה מלאו לכם שנתיים ואנחנו שכל כך מתרגשות ביום שמחתכם רוצות לאחל לכם המון אושר בריאות והתקדמות שתמשיכו להפתיע אותנו כל פעם מחדש בכל תנועה בכל צליל ובכל חיוך אגמי מלכת העולם המרוקאית הקריזיונרית שלנו שתמיד תחייכי את החיוך ההורס שלך ותצעקי את זעקת הצומי שלך ותמשיכי לעמוד על שלך כמו שרק את יודעת ואנחנו נמשיך לחבק ולנשק ואת תמשיכי לנשוך ולצחוק :) יוגבי מלך העולם הפולני והעדין שלנו שתמיד תמשיך להיות ילד מלאך עדין עם חיוך ולחיים כובשים ,ילד סקרן שאוהב לחקור את הסביבה ואוהב ללמוד דברים חדשים ומקשיב עם עיני המלאך שלך מלאכים אהובים ויפים שלנו אנחנו פה בשבילכם ועבורכם בכל צעד ולתמיד! אוסי אלי וליאבי היקרים זכיתם לזוג מלאכים שאין כמוהם בכל העולם ,ילדים מטריפים וכל כך מדהימים שזוכים לכל כך הרבה אהבה מההורים ומהאח המדהימים שלהם בהזדמנות זו תרשו לנו להזכיר לכם כמה אנחנו אוהבות אתכם וכמה נכנסתם לליבינו והפכתם להיות חלק ניכבד מחיינו שיהיה המון המון מזל !!!!!! המון בריאות!!!!! והמון אושר!!!! לכל אחד מכם ... אוהבות המון המון מריה הישר מרוסיה ודנה הישר מפולין :)

../images/Emo65.gif../images/Emo49.gifאגם../images/Emo65.gif../images/Emo49.gifיוגב../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif|

מצטרפת לכל הברכות באהבה, ואמן אמן שכולם יתגשמו לכם לטובה
ים מתוקים.
מימי.

haya or

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo49.gifלאגם ויוגב../images/Emo151.gif

לאגם ויוגב המקסימים מזל טוב ../images/Emo180.gif

לאוסנת מזל טוב יש לך שתי ילדים מקסימים באמת אני נידלקתי עליהם ממבט ראשון ודרך אגב אני אמא של ראובן מהמעון של הילדים מקרית ביאליק שמחתי לראות שגם את בפורום הזה

למעלה