לאואזיס

../images/Emo49.gif לאואזיס

ש- HINDU TIMES שלהם כבש את הפסגה הבריטית, למרות ביקורות בינוניות. פרט טריוויה קטן:אואזיס מעולם לא שהו למעלה מ-7 ימים רצופים בפסגת המצעד , וגם הפעם לא נראה לי שזה יקרה (יהיו הריליסים אשר יהיו).

TAKE THAT

New member
לבוב דילן למשל

אף שיר שלו חוצמה 1 אולי וגם זה אולי לא,הגיע לצמרת המצעד..גם ככה הוא עלוב.. לאואזיס היו 6 אם אני לא טועה סינגלים במקום הראשון שבמצב כזה זה ממש לא משנה כמה זמן הם נשארו בצמרת

אשרי המאמין

שמצעד להיטים הוא האינדיקטור היחיד לאילו שירים טובים ואילו לא. בקשר לאואזיס - שיהיו בריאים.

מה זה?! יש אמוטיקון של גיטרה?

סוף סוף יש לי סיבה לשים חותמת קבועה בהודעות שלי!

אפשר לומר

אני יודע קצת לנגן, אבל באותה מידה שאני אומר שאני יודע לנגן גם בריטני ספירס יכולה לומר שהיא יודעת לשיר, אז בקשר לזה רק המאזין ישפוט. נ.ב. אני מקווה שאחרי שהגיעה הגיטרה יגיע תורו של אמוטיקון הפסנתר. baby jimmy hendrix

חחחחחח.... אז אני מבינה מכך...

שמקצועי אתה לא ממש. אבל נחמד, אני עומדת הלתחיל לנגן בגיל 17, כשיקנו לי גיטרה ליומהולדתי... יאיי יאיי יאיי רק עוד שבעה חודשים וחצי
חולת נפש

תראי...

לא קיבלתי הכשרה מקצועית לא כשלמדתי לנגן על הקלידים ולא כשאני לומד עכשיו על הגיטרה, אבל יש לי חוש מוסיקלי ואוריינטציה מסויימת בכלים האלה, כך שיש לי פוטנציאל אבל עוד לא התקדמתי מספיק. את הולכת ללמוד עם מורה או לבד? baby jimmy hendrix

Esmena

New member
כמה שאני מקנאה בכם...../images/Emo5.gif

אבל עיזבו ...פה זה לא פורום נחיתות. אני כבר אשב לבד בחושך...אני כבר אנוח בקבר...בלה בלה בלה.

למעלה