לאודליה - כולם מוזמנים לחגיגה

../images/Emo49.gif לאודליה - כולם מוזמנים לחגיגה ../images/Emo49.gif

חברים יקרים! אודליה, ילדת השמש שלנו, חוגגת יום הולדת
אודליה שאוהבת את כולם, אודליה שכולם אוהבים, איך אפשר שלא? ילדה טהורה וזכה, ילדה נפלאה לבבית ומתוקה.
כל מה שמעניין אותה זה רק מוזיקה יוונית ואהבה טהורה, ואין בינינו מי שאהבה ומוזיקה לא מעניינים אותו, ולכן, כולם יתייצבו לח-ג-י-ג-ה של אודליה
החגיגה תתקיים במוצ"ש הקרוב, בבית ארליך ברחובות. לפרטים נוספים, ואישור השתתפותכם נא לפנות לטל': 0528541966 - גרב. נשמח לראות את כל חברי הפורום, של כל הפורומים, ושל כל מי שאוהב מוזיקה יוונית בכלל.

lokomoko

New member
מזל טוב לילדת השמש הציבעונית

הרבה צבע ומזל טוב

notis12

New member
../images/Emo65.gifיום הילדת חגיגה נחמדת ../images/Emo23.gif

אודליה המתוקה והנשמה מלאן תלפיים מזל טובים לך ילדה מתוקה רק אושר שמחה ימלאו את חייך. תמשיכי להיות אודליה כי רק כך אנו אוהבים אותך . נשמח לחגוג איתך את יום הולדתך , חגיגתך היא חגיגתינו . כמו שנאמר בשפתנו: Η ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ΜΑΣ

../images/Emo49.gifהרבה מזל טוב ואושר../images/Emo77.gif

מי יתן שכל ימייך היו אושר שמחה והרבה בריאות
באהבה.

shabtai2

New member
יום הולדת שמח ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אוהב אותך מחבק אותך ומאחל, המון בריאות וים של אושר. להת',שבתאי.

odeliaremos

New member
אשמח לראותכם../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif|תוד

תודות לגרב היקרה על כל הברכות,האמת שאת תחילת הדרך שלי והתחברות למוזיקה היוונית עשיתי פה ורכשתי לי גם חברים טובים,ענתי,שבתאי,פאדימו,נוטיס,מאיה,ועוד הרבה,תודות לגרב המתוקה על כל האהבה והאיחולים ובאמת שאשמח לראותכם ביום שבת,תהיה אחלה מסיבה,יוונית עם ריקודים,ועוד הפתעות,ומצב רוח טוב,חובה לבוא איתו וגם אם איני מכירה חלק ממכם,מסיבות זה תמיד אירוע מעולה להכיר חדשים,אז תודות לכם על כל האיחולים ואשמח להיות אתכם בשבת ולעשות כיף חיים,ברכות של אור ואהבה לכולם,ברכות של בריאות מברכת אתכם מכל הלב,אומרים שמי שיש לו יום הולדת יכול לבקש משאלות,מבקשת שלום ואהבה,שיחזירו את השבויים שלנו הביתה,ושלא יהיו מלחמות,רק אהבה מוזיקה,כבוד בין אדם לחברו,והכי חשוב להיות מאושריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

sakis

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo212.gif../images/Emo212.gif../images/Emo212.gifאודליה

מזל טוב ליום הולדתך ה....... עד מאה כעשרים מאחל לך רק טוב. שמואל

מיקיס

New member
גרב יקרה../images/Emo24.gif

אם מדובר בילדתך, כבר יש לה מזל ענק שאת אמא שלה - תמיד מסייעת לכל בורי היוונית : ). שיהיה לה המון מזל טוב, אושר, אהבה,בריאות, הצלחה, יצירה ועשייה יום הולדת שמח, מלבלב ופורח מיקי

אודליה מזל טוב

אומנם באיחור אבל עדיף מכלוםםםםםם. מזל טוב עד 120 שנים של רמוס באהבהההההההההההההה. מאחל היווני זורבה-ניסו

odeliaremos

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gifתודה לכולםםםם

זורבה היקר,איפה נעלמת?? חבל שלא באת יום שבת איזה ערב בלתי נשכח היה,לך תראה את התמונות תראה איזה ערב עשו לי החברות המדהימות שלי,גרב,נונה,איקי, איזה טירחה ועמל,כמה אהבה הושקעה בתיכנון בערב הזה אני עד עכשיו מתרגשת מעוצמת האהבה,שקיבלתי מכל החברים שבאו,אלו חברים יקרים וטובים,עברתי המון טלטלות בשנה האחרונה,בגלל האהבה למוזיקה היוונית,אבל למדתי הרבה שיעורים מזה,ולמדתי להעריך את החברים האמיתיים שלי וזו מנת חלקו ושמחתו של האדם,יש לי כ"כ הרבה חברים טובים,שחלק מהם לא יכל להגיע מסיבותיהם האישיות,אבל שלל הטלפונים שקיבלתי,שזה עבר מפה לאוזן,אפילו לדוד שלי מירושליים הגיעו הבשורות,ולעוד חברים,התברכתי באהבה רבה ויום הולדת הבא,אתה חייב לבוא זורבה,היה ערב מרגשששששששששששששששששששששששששששש תודות לנוטיס 12,שבא לחגוג ולא שכח שמפה התחלנו יחד,אני,גרב,נוטיס,איזקיס,שבתאי,עדינה,נונה,פאדי,ועוד הרבה חברים ישנים,וחדשים שנכנסו לחיים שלי,מאחלת רק בריאות ואהבה,ותראו את התמונות אולי הן טיפה ימחשו את האור האלוהי,את האהבה האינסופית שחיברה בין כל באי המסיבה שלי,זאת היתה חתונה,חבל על הזמן כמה אוכל,מוזיקה זה היה חלום,תבין את ההתרגשות ניסים היקר,היה לי ערב בלתי נשכח, ערב של שמחה,אהבה,צחוקים,מוזיקה מדהימה רק לי יכולים להיות 6 זמרים בערב אחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

המסיבה של אודליה

חברים יקרים האיליוסים שיחקו אותה בענק, לאודליה מזל טוב יום הולדת מיוחד במינו, שתזכי לרוב שמחות למי שעדיין לא ראה את התמונות של ילדי השמש ואורחיהם חוגגים www.iloisradio.com

odeliaremos

New member
תודה לך ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני מודה לך מתוקה שלי,היה ערב מהמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם שרק יהיה שלום ואהבה בין איש לרעהו והרבה מסיבות,כי באמת היה משהו יוצא דופןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

למעלה