לאופיר של פרי

../images/Emo49.gifלאופיר של פרי../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

לאמא אהובה וקסומה ולילד רגיש ויפה, הרבה ברכות ואהבה ממני. מאחלת לכם ולשאר בני המשפחה ימים טובים, התקדמות ובריאות טובה. מי יתן ותדעו תמיד שלווה ונחת האחד מהשני ,אהבה,שגשוג וברכה בכל אבל נראה לי שבכלל אני מתחילה להשמע כמו ברכה לראש השנה אז זאת הנקודה להפסיק....אוהבת אותך פרי יקירתי, את יודעת זאת יפה. שמרי על עצמך. ומזל טוב גדול לאופיר, שוב.

../images/Emo213.gif../images/Emo213.gifיומולדת שמח אופיר../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

המון ברכות ואיחולים, ליומולדת כייפית וימים מאושרים, שתהייה לך המון התקדמות ובעיקר בריאות

Michal NS

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo65.gifיום הולדת שמח,אופיר../images/Emo213.gif../images/Emo204.gif

אני לא מכירה אישית את אופיר גם אופיר אוהב לנגן ולשיר? וביום קיץ חם – אוהב גם תירס חם? אני מאחלת לאופיר שיהיה לו יום בהיר
שיהיה יהיר וזהיר...
הרבה אושר ושמחת חיים
עד מאה כ-עשרים
ולך פרי היקרה... אנחנו פה בכל שעה...

../images/Emo65.gif../images/Emo151.gifלאופיר המון../images/Emo49.gifעד 120, אושר

שמחה, הצלחה, ובעיקר בריאות טובה אמן ואמן!!!
מאחלת בהרבה אהבה
מימי.

חני ח

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif מזל טוב לאופיר../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

לאופיר הרבה מזל טוב הצלחה בריאות שמחה והתקדמות. לפרי הרבה הרבה הרבה נחת את אמא מדהימה . למה את לא חוזרת אלי במסר??????????????????????????????????????

כוכבה48

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gifאופיר ליום הולדתך../images/Emo212.gif../images/Emo140.gif

ולאמא פרי המקסימה
בריאות אושר נחת
והתקדמות בכל אשר תפנה

haya or

New member
../images/Emo49.gif ל א ו פ י ר ../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo213.gif

peri101

New member
יואו!! מה הולך פה?! איזו הפתעה?!

לכל המברכים, תודה לכולכם על כל הברכות ותשומת הלב. אין כמוכם! ואריאלה, הכול את זוכרת?! את אישה מלאכית, אישה המשלבת בתוכה גם לב טוב וגם חוכמה, וכל כך רגישה לרגשות של האחרים, תומכת בכולם מעומק הלב והנשמה. אין כמוך! תודה על הכול! פרי

מיריאל1

New member
אופיר החמוד../images/Emo24.gif

מאחלת לך יקירי, שתחייך לעולם והעולם יחייך אליך שתמיד רק תתקדם צעד ועוד צעד ותגרום נחת לסובביך - ותיהיה מאושר מהצלחתך שלך. מאחלת לך בריאות ואושר ויום הולדת שמח ומהנה. ולך פרי יקרה, מאחלת לך מכל ליבי, לימים יפים שלווים ומאושרים ושיהיה לך ולבני ביתך רק נחת ושמחה ממני מירי

peri101

New member
../images/Emo24.gifתודה לכולכן!

תודה רבה למירי, לסיגל, לאורלי, לחיה, לאיריס לכוכבה, לחני, למימי, למיכל, למיכל ולאריאלה על הברכות, תשומת הלב והחום הרב שאתן מרעיפות כאן בפורום! פרי

היי פרי היקרה../images/Emo24.gifהברכות הן מכל ה-../images/Emo23.gif

והלוואי ותמיד תדעו ימים ולילות מלאים בנחת וטובים אמן ואמן!!! ושוב מזל טוב ובשמחות.
מימי.

למעלה