לאורטל(טולייצ) היום יש לה שנה בפורום הזה!!! (ואני עוד חש טוב עם עצמי שאני מחר חודש בדיוק בצבא )
K K i f New member 25/10/05 #1 ../images/Emo49.gif לאורטל(טולייצ) ../images/Emo65.gif היום יש לה שנה בפורום הזה!!! (ואני עוד חש טוב עם עצמי שאני מחר חודש בדיוק בצבא )
../images/Emo49.gif לאורטל(טולייצ) ../images/Emo65.gif היום יש לה שנה בפורום הזה!!! (ואני עוד חש טוב עם עצמי שאני מחר חודש בדיוק בצבא )
ס ס ט י י ק New member 26/10/05 #3 המשועממים שבודקים בארכיון../images/Emo6.gif גמני עוד מעט שנה...נראלי...
ס ס ט י י ק New member 26/10/05 #5 יש בסוף העמוד בדף שמאל וחוצמזה אפשר לעשות חיפוש מתקדם למעלה בצד שמאל זה יותר פשוט^_^
ט טולייצ New member 26/10/05 #14 אווווו כפירי ../images/Emo9.gif איך זכרת? אהמ..אולי כי לא הפסקתי לדבר על עצמי היום?! אולי! אז מזל טוב לי,וליובל,ותודה לכפיר שפה בשביל לזכור דברים!
אווווו כפירי ../images/Emo9.gif איך זכרת? אהמ..אולי כי לא הפסקתי לדבר על עצמי היום?! אולי! אז מזל טוב לי,וליובל,ותודה לכפיר שפה בשביל לזכור דברים!
ט טולייצ New member 26/10/05 #16 ההודעה הראשונה שלי בפורום כמה פקאצה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1092&msgid=41210798
ההודעה הראשונה שלי בפורום כמה פקאצה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1092&msgid=41210798