לאורין

../images/Emo49.gifלאורין../images/Emo213.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo151.gif../images/Emo20.gif

יום הולדת שמח אחות יקרה שלי. הנה הגיע יומך אישה יפה שכמוך. אמא מדהימה, רעייה למופת , אחות שאין כדוגמתה, וחברת אמת. אני מאחלת לך את כל האיחולים הרגילים וגם את אלו שרק את ואני יכולות להבין, אלו שאיננו צריכות אפילו לומר, רק לחשוב ולחוש, אז את הכל מכל אני מקווה בשבילך יקירה, מכל לבי . אני אוהבת אותך, ותמיד תישארי בבקשה את. צ'מעת???

Michal NS

New member
../images/Emo48.gifיום הולדת שמח!../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif

נרים היום לכבודך כוסית ליום הולדתך
שתהיי שמחה ומאושרת בחיק משפחתך
שיהיה לך יום מלא פינוקים...
מזל טוב ו-עד מאה כעשרים...

אiרין

New member
יו אתן מ-ד-ה-י-מ-ו-ת ואת ארי שלי....

תודה מכל הלב . ריגשתן אותי עד דמעות. כשבעלי שאל אותי אתמול מה הייתי רוצה ליום הולדתי , אמרתי....מילים. מילים מהלב הן המתנה היקרה לי מכל , כי הן נשארות לי חקוקות והן באות מהלב. אין חנות כזאת בשום מקום. אין מחיר לאהבה שאני חשה. הבוקר הייתי עם אוריקי במכון להתפתחות הילד אצל הפסיכולוגית לאיבחון שני והיא התרשמה מהבנתו הקוגנטיבית. אמרה שבמישור העצמאי ,הוא מתקשה ,אך בהבנה הוא מצויין , גם אם לא ממש מדבר. הוא מצביע ומבין והיא התרשמה מאד. אהבתי כל כך את העזרים , הכרטיסיות והמשחקים שהיא השתמשה בהם. כי אני לבד יוצרת לאורי משחקים ומשחקת איתו, גם כשהוא מגיע הביתה ב18:30 מהגן. הוא מאד אוהב את המשחקים שאמא מכינה לו. כי אני בעצם גם עוד ילדה שאוהבת לשחק. החזרתי אותו לגן בדיוק כשהם התארגנו לצאת לבריכה ואז הוא צעק מאושר " יש ,אמא, הנה ההסעה שלי, הולכים לבריכה". בימים אלו אני מחפשת עבודה חדשה ,כי בשנה שעברה שילבתי ילד PDD בגן ילדים רגיל והצוות ללא ידיעתי , המליץ להכניס לו משלבת סמויה. וסמויה אני לא. אני פעילה מאד גם בתחומים אחרים בגן. לא יכולה לשבת ללא תעסוקה. נו , קפיצית שכזו . מנצלת את אהבתי וכישוריי לקשט ולהכין מיני דברים לילדים. הורי הילד ואנחנו הפכנו לחברים טובים ונורא קשה לנו עם החלטת הצוות. האמא מחפשת בימים אלו משלבת . אבל לילד הולך להיות קשה מאד ,כי הוא מאד קשור אליי ואני אליו. מי יודע , אולי דלת חדשה נפתחת בפניי וילד/ה חדשים ילמדו אותי דברים חדשים. שוב...תודה מכל ה -
על הברכות והאיחולים ומי ייתן וכל משאלות ליבנו יתגשמו. אמן אמן אמן. מחבקת ואוהבת אתכן. לאורה

למעלה