לאחות של גנית!!!!!
S shabluELLA New member 5/3/03 #2 ../images/Emo49.gif והרבה../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif בת כמה את כבר?? 8? פששש איך גדלת...אני זוכרת אותך משהיית בת 12... ובכל זאת מקווה שיביאו לך הרבה וגם המון
../images/Emo49.gif והרבה../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif בת כמה את כבר?? 8? פששש איך גדלת...אני זוכרת אותך משהיית בת 12... ובכל זאת מקווה שיביאו לך הרבה וגם המון
S shabluELLA New member 5/3/03 #3 ../images/Emo49.gif והרבה../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif בת כמה את כבר?? 8? פששש איך גדלת...אני זוכרת אותך משהיית בת 12... ובכל זאת מקווה שיביאו לך הרבה וגם המון
../images/Emo49.gif והרבה../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif בת כמה את כבר?? 8? פששש איך גדלת...אני זוכרת אותך משהיית בת 12... ובכל זאת מקווה שיביאו לך הרבה וגם המון
G g a n d i New member 5/3/03 #10 תודה לכם !!!!!!!../images/Emo24.gif אמיר איזה חמוד אתה!! סורי על אתמול, פשוט דיברתי בטלפון ולא יכולתי להסתכל...תודה רבה!! וענווה, י'טיפשה אחת לאחותי הייתה יומהולדת אתמול...
תודה לכם !!!!!!!../images/Emo24.gif אמיר איזה חמוד אתה!! סורי על אתמול, פשוט דיברתי בטלפון ולא יכולתי להסתכל...תודה רבה!! וענווה, י'טיפשה אחת לאחותי הייתה יומהולדת אתמול...
A anava1 New member 5/3/03 #11 ../images/Emo4.gifאויי...לא נעים... משום מה הייתי בטוחה שהיא בפברואר..לא יודעת למה...בכל מקרה תמסרי לה המון ומזלללל טובבבבבבב ...!!! ד"א- רותם מסרה את המחשב לתיקון בגלל הוירוסים.. אז....בקרוב האינטרנט יחזור!!)
../images/Emo4.gifאויי...לא נעים... משום מה הייתי בטוחה שהיא בפברואר..לא יודעת למה...בכל מקרה תמסרי לה המון ומזלללל טובבבבבבב ...!!! ד"א- רותם מסרה את המחשב לתיקון בגלל הוירוסים.. אז....בקרוב האינטרנט יחזור!!)