לאלה שלנו אלו'ש יקרה ועד 120 המון אהבה בריאות שמחה אושר ונחת לך ולאהוביי ך יומולדת שמח
D dafgol New member 9/8/07 #1 ../images/Emo49.gif לאלה שלנו ../images/Emo65.gif אלו'ש יקרה ועד 120 המון אהבה בריאות שמחה אושר ונחת לך ולאהוביי ך יומולדת שמח
../images/Emo49.gif לאלה שלנו ../images/Emo65.gif אלו'ש יקרה ועד 120 המון אהבה בריאות שמחה אושר ונחת לך ולאהוביי ך יומולדת שמח
S S r 35 New member 9/8/07 #2 מזל טוב אלה ../images/Emo65.gif../images/Emo13.gif מאחלת לך את כל האושר שבעולם
ל לולי72 New member 9/8/07 #3 ../images/Emo49.gif../images/Emo212.gif../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif מזל טוב אלה - שיהיה לך יום קסום, ובכלל שתהיי מאושרת עם משפחתך המקסימה, בהצלחה בכל דרכייך.
../images/Emo49.gif../images/Emo212.gif../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif מזל טוב אלה - שיהיה לך יום קסום, ובכלל שתהיי מאושרת עם משפחתך המקסימה, בהצלחה בכל דרכייך.
ד דנייייאלה New member 9/8/07 #5 ../images/Emo39.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo49.gif../images/Emo212.gif../images/Emo23.gif הרבה אושר ..... הרבה בריאות..... וכל מה שתבקשי יתגשם !!!
../images/Emo39.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo49.gif../images/Emo212.gif../images/Emo23.gif הרבה אושר ..... הרבה בריאות..... וכל מה שתבקשי יתגשם !!!
א אלן 1 היחידה New member 9/8/07 #6 ../images/Emo24.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gifמזל טוב גם ממני ,בריאות
F frige New member 9/8/07 #7 אלה-המון המון../images/Emo49.gifליום ההולדת המון המון בריאות ואושר, אהבה ושמחת חיים אין סופית. כל שתבקשי לו יהי. המון המון נחת מאושרי, שירז ולירון. שרית
אלה-המון המון../images/Emo49.gifליום ההולדת המון המון בריאות ואושר, אהבה ושמחת חיים אין סופית. כל שתבקשי לו יהי. המון המון נחת מאושרי, שירז ולירון. שרית
נ נוריתואביCARRY New member 9/8/07 #8 ../images/Emo65.gifהמון מזל טוב ויומולדת שמח המון מזל טוב עים איחולים לבביים המון המון ברכות עים שיר בלב פורח יומולדת שמח מזל טוב מזל טוב מזל טוב
../images/Emo65.gifהמון מזל טוב ויומולדת שמח המון מזל טוב עים איחולים לבביים המון המון ברכות עים שיר בלב פורח יומולדת שמח מזל טוב מזל טוב מזל טוב
א אלה ושירז New member 11/8/07 #10 Yuuu איך ריגשתם אותי!!! תודה רבה לכל המברכים! במקרה נכנסתי לרגע להתעדכן במתרחש בפורום שלנו ומה גיליתי... דפנה מאיפה את זוכרת? כי לא פרסמתי בשום מקום אם אני לא טועה..
Yuuu איך ריגשתם אותי!!! תודה רבה לכל המברכים! במקרה נכנסתי לרגע להתעדכן במתרחש בפורום שלנו ומה גיליתי... דפנה מאיפה את זוכרת? כי לא פרסמתי בשום מקום אם אני לא טועה..