לאלון זכריה שלנו יש יום הולדת

../images/Emo49.gifלאלון זכריה שלנו יש יום הולדת

חברים יקרים שלי - אם ידעתם או לא- אז לאלון זכריה יש היום יום הולדת אני מאחלתלו אישית ממני את כל האיחולים שבעולם שימשיך לשיר ולהיות הזמיר של הפורום שלנו ובכלל לש כולם- צרור ברכות ושפע של אהבת אחים- ומה שאאחל לעצמי ככומן שאאחל לך אלון היקר והמסקסים שלנו -שתדע ימים ורודים של שמש מאירה כל יום ביומו- וכל שתבקש לו יהי- אמן! מזל טוב------- אלון זכריה שלנו ~אוהבים אותך נשמה והמון המון
ממני ומכולם כאן. חבר´ה תתחילו לשרשר לאלון שלנו איחולים כאן אם כבר חברים אז עד לסוף. אוהבת תמיד ומאחלת לך אלוני- את כל הטוב שבעולם >>>>>> ילדת החופים>>>>> אלין

tsipi35

New member
הופ הופ טרללה - גדלתי בשנה ../images/Emo102.gif../images/Emo77.gif

קולולולולולולולולולולו מזל טוב לאישיות המופלאה שהכרתי לפני פחות מחודשיים ה - . אלון היקר - מאחלת לך מכל ה -
והנשמה חיים טובים, חיים מופלאים וחיים ללא דאגות. שיתגשמו כל משאלות ליבך וכמו שליבך רחב לאנשים גם אם אתה לא מכיר אותם אישית כך שליבם של אנשים יפתח אליך. מאחלת לך חיי שלווה, בריאות אושר וגם לא יזיק קצת עושר. ממני האוהבת אותך מאוד מאוד אחתך הגדולה ציפי

tsipi35

New member
../images/Emo57.gifטפו טפו - אחי גדל בשנה ../images/Emo57.gif

אלון היקר אוהבת אותך מכל ה-

לכל המשפחה היקרה שלי - הפורום

המון תודה על צרור הברכות, מי יתן שנזכה כולנו להמון אושר ועושר והצלחה בחיים. אני אוהב אתכם מאד, אלון זכריה.

אלון.......

אחי אני מצטער שאני לא יכול לבוא היום ... אחי שיהיה לך מזל טוב עד המספר של האיי סי קיו שלך ... אני מאחל לך בהצלחה בחיים בהצלחה אם דורית -"אמן"- אחי בעזרת השם עוד חודש אני רוצה לראות את הדיסק שלך בשוק ... טוב נשמה -מ-ז-ל- -ט-ו-ב- שוב מצטער שלא יוצא לי לבוא - - מ - - ז - - ל - - !! - - ט - - ו - - ב - - *****רותם*****

!PuMiCkY

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gifא-ל-ו-ן-../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

לבן אדם הכי מקסים שפגשתי עד עכשיו בפורום...
המון המון המון מזל טוב, אושר, בריאות, נחת ואהבה
...
תמשיך להיות בנאדם כל כך מדהים כמו שאתה יודע להיות
מאחלת לך את כל הטוב שבעולם... באמת באמת...
חיבוקים
ונשיקות
~עדי
~

שחור

New member
אלון כפרה עליך../images/Emo49.gif

מזל טוב שיהיה לך עד מאה ועשרים מי ייתן ולא תדע צער בחייך שתצליח בכל מעשה ידייך ובעיקר שתהיה מאושר עם דורית ובכלל בחברות שחור

למעלה