לאתי אברהמי

שלמה.ל

New member
../images/Emo49.gif לאתי אברהמי ../images/Emo49.gif

ליום הולדתך , למרות האחור במס´ ימים מוטב מאוחר מאשר לעולם לא
ראי קישור

שלמה.ל

New member
לצערי לא מצליח פתחי את ההודעה

אני מעביר את הקישור תפתחי בהעתק הדבק http://anat.iwebland.com/birthday.htm

maruan

New member
לכול חברי הפורום של אתי מאחל ......

שבוע טוב ושבוע שקט ומתוק ומקווה שהבשורה שהבאת אתי תהיה אמתית ולא רק על נייר וכול חולמתינו יתגשמו מאחל לכם כול טוב והמון המון בריאות בכבוד רב ובאהבה ובהערצה ובאהדה מרואן\צד"ל
ישראל הוא ה-
שלי לנצח וירשלים בירתה הנצחית של ישראל.

זהבה נ

New member
היי מרוואן, מה שלומך,אנ החסרתי

כאן כמה שבועות בגלל לחצים בעבודה, איך הבריאות שלך?. מקווה שהכל מסתדר לך. טוב שאתה אתנו כאן שוב. מצטרפת לברכות לשבוע טוב לכולנו.

ריטהלה

New member
אתילה מזל טוב ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

אתי שפע איחולים וברכות לרוב שיהיה לך הרבה מזל טוב בריאות, חיוכים ושמחה עם החברים ובחיק המשפחה בכנות מקרב ליבי החם ממני ריטה שעל חוף הים

יעקב ר

New member
לאתי ברכות יום ההולדת../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo49.gif

אני מצטרף לכל מברכייך הרבים, בתקווה שכל הברכות יתגשמו. מאחל לך הרבה בריאות, מכל ה-
יעקב ר.

לכל המברכים ../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif

יום ההולדת היה בתחילת החודש. לכן, נעדרתי מכאן מספר ימים. תודה לכולכם על הברכות. מחמם את הלב. בתקווה לבריאות, לשלום, בתקווה שכנסת ישראל שדנה עכשיו בעניינינו. תעביר היום חוק המחייב לשלם לנו את שהובטח.

tipid

New member
מזל טוב לאתי היקרה!../images/Emo65.gif../images/Emo79.gif

קבלי את ברכותי הלבביות אמנם באיחור ואיך נאמר מוטב מאוחר מאשר אף פעם לא. הרבה שנים ארוכות מלאות בריאות נחת אושר והצלחה בכל אשר תפני!

nadd

New member
מזל טוב למנהלת הפורום - אתי

מיטב הברכות והאיחולים לרגל יום הולדתך הרבה אושר ועושר והכי חשוב בריאות ושכל משאלותייך יתגשמו מאחל נדב.

זהבה נ

New member
אתי יקרה שלנו ברכות ליום הולדתך../images/Emo141.gif

יקירה, ככה לא לגלות לי שהיתה לך מומולדת(בצחוק). שתזכי לחגוג הכי טוב בעולם עוד הרבה מאוד ימי הולדת, בריאות והצלחה בכל. אוהבהת זהבה נ והמון נשיקות

רינו

New member
אתינקוש מזל טוב!../images/Emo168.gif

מבטיח לך שאם בשנה הבאה נוכל לרוץ או ללכת,אני רץ בעירום בכל הפורומים האפשריים. לבינתיים המון בריאות,והמשיכי בעיסוקך לרווחת כל המוגבלים בישראל.

Avy Sloma

New member
לאתי יום הולדת והשמחה רבה

נמלא אותה בברכות ובאהבה... אבי

למעלה