לבעל של יוכי

../images/Emo49.gif לבעל של יוכי../images/Emo212.gif../images/Emo214.gif../images/Emo213.gif

הרבה אושר , בריאות שמחה וכל טוב.

pirge

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo168.gif../images/Emo65.gif לבעל של יוכי המקסימה.שיהי

שיהיה לכם אחלה יום מאושר.

cial 1

New member
מצרפת ממני אושר ועושר../images/Emo213.gif../images/Emo168.gif../images/Emo65.gif

הרבה אושר עם האישה המדהימה ביתר שהכרתי והיא יוכי מגיע לך הרבה ולה אותך זה המון ועכשיו הבנתי למה עסוקה הייתה בהכנת המתוקים המיוחדים באהבה לבעל טוב הכול בשמחות אמן ממני חני למשפחה המאושרת מזל טוב לבעל
לאישה הכול באהבה אם יש לך איזה מתכון לתת לנו אז נשמח אבל רק של אהבה שלך האדירה על החומד שיש לך בבית תהיו הרבה באור האושר והעושר יש לנו כאן השראה ממך על הגבירה הצעירה שלך אשת חייל כאן ולך בריאות בשפע שוב חני מברכת

ענתי42

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gifלבעלה של יוכי המקסימה../images/Emo49.gif

אני מאחלת את כל הברכות שבעולם את המתנה שקיבלתה אישה כמו יוכי אין יותר יקר מיזה הרבה אושר בריאות וחיים מאושרים ענתי42

רותי410

New member
../images/Emo49.gifמצטרפת לברכות. אמרו כבר הכול

ואחרי בריאות, שזה הדבר החשוב ביותר בחיים, מאחלת רוב נחת מהילדים ומהמשפחה. מתנה אחת כבר קיבלת - את יוכי. שתמשיכו בדרככם ותזכו רק לאושר

cial 1

New member
יוכי68 מזל טוב לבעל../images/Emo24.gif ממך זה הכול יש יש

הדבר שאני מספרת לך כאן מיוחד זה כול המרוקאים מכינים לחינה בקרוב לבת בשמחות תמיד בעז"ה הסלסילות שלי של מרוקו לא כול אחד מכין זאת כאשר מכינים מדברים האלה צריך תמיד עוד יש אני לבד אבל הכול הול יופי מודה לאל תמיד קבלי אתתתתתתתתתתתתתתתתתת הלסדה מטבוחה בתוך הסלסילות כמו בריקוד יאמני מסולסל

cial 1

New member
כאן בצק עלים עם בשר תכון ?

לא היה לי ביצה למריחה מה עושים טיפ מעט סוכר חום והטעם משופר כי זה בצק עלים הכול מותר בטעמים אני מלאה בטיפים לא צריך ביצה? אגב אני מכינה הרבה יותר אבל לצלם צריך בטעם.?

למעלה