לגליה חי

../images/Emo49.gif לגליה חי../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

גליה חוגגת היום יומולדת.. מותר לגלות בת כמה היא? (לא יודעת אז נשאיר חסוי כרגע) אתם מוזמנים לשרשר לפה תמונות של גליה וברכות וכל מה שאתם מאחלים לה ליומולדת ולשנה הקרובה. וממני גליה יקירתי, מקווה שאת חוגגת בכיף כבר אמרתי לך שאין על מזל בתולה..חחח שיהיה לך יומולדת הכי מקסים בעולם תמשיכי להיות מוכשרת ומדהימה כמו שאת ושתפיקי רק טוב מהעולם שלך עם המון אהבה אני

Rachel47

New member
גליה שלי..../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

כן..שלי ואך ורק שלי את פשוט בחורה מקסימה.. כל כך מתוקה ועדינה יפה ונעימה שמחה וקופצנית במילה אחת..מדהימה
המון המון המון המון
ליום הולדתך וואי אני גרועה בברכות תישארי כמו שאת ואל תפסיקי לחייך ולהסמיק
ואת התמונה הזאת שמרתי במיוחד להיום
אוי הנשמה יצאה לנו עד שהתמונה הזאת יצאה כמו שצריך תתעלמו שנייה מהבלונדה המכוערת ותסתכלו על השחרחורת החייכנית תראו..תראו איזה עיניים יש לה.. החיוך גרררר
אווווף מהממת

Rachel47

New member
חחח למה להתאמץ../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

ולהתחנף
זה לא ישנה את דעתי

hilali1

New member
../images/Emo65.gif וגם קרן שרה לגליה../images/Emo65.gif

והפעם זה ממש היום
ערכתי את זה טיפה.. אתם מוזמנים לראות כאן: http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=953059 אז יומולדת שמח
וגם - בריאות, אושר, אהבה, שמחה ומוזיקה טובה
הילה

hilali1

New member
בבקשה..

תודה לך על כל הכתבות המצולמות
המשך יבוא.. (
)

מזל טוב ../images/Emo65.gif

המון המון ברכות קטנות וגדולות לשנים שכבר היו ולאלה שבאות שיהיה לך המון עושר ואושר
יושר וכושר
וכל מה שתיקחי על עצמך לעשות... יצא הכי טוב שרק יכול להיות! המון הצלחה בכל השטחים והכי חשוב תמשיכי לעשות המון כיף במשך החיים ! בהזדמנות זו אאחל רק לך יום של אושר יום מוצלח יום בכיף פשוט נפלא שתתמלא לך כל משאלה...
מזל טוב

עדי C

New member
יום הולדת שמח גליה../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

מזל טוב
הרבה אושר ושמחה, את מקסימה ומוכשרת...
-עדי- נ.ב. באמת אין על מזל בתולה

למעלה