ad mea vosrim ldardarit sok boldog szuletes napot imele es az egesz csalad
ס סבתא חווה New member 6/3/04 #1 ad mea vosrim ldardarit../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif sok boldog szuletes napot imele es az egesz csalad
ad mea vosrim ldardarit../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif sok boldog szuletes napot imele es az egesz csalad
V vera2 New member 6/3/04 #2 תרגום מבלי שהתבקשתי../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif עד מאה ועשרים לדרדרית הרבה ימי הולדת מאושרים מאימה'לה וכל המשפחה. מצרפת את איחולי ה ים תמשיכי ברוח הנעורים ובעשיה הברוכה.
תרגום מבלי שהתבקשתי../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif עד מאה ועשרים לדרדרית הרבה ימי הולדת מאושרים מאימה'לה וכל המשפחה. מצרפת את איחולי ה ים תמשיכי ברוח הנעורים ובעשיה הברוכה.
ד דרדרית New member 6/3/04 #4 ../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif למברכיי ולאמאל'ה שלא גילתה ת'הפתעה שהכינו. אריק ארגן לי יומולדת כזה של הפתעה וכל המשפחה כולל סבתא אוה (אמאל'ה שלי) היו שם. השיא היה מצגת של "חיים שכאלה" שהכינו לי... עדיין מתרגשת.
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif למברכיי ולאמאל'ה שלא גילתה ת'הפתעה שהכינו. אריק ארגן לי יומולדת כזה של הפתעה וכל המשפחה כולל סבתא אוה (אמאל'ה שלי) היו שם. השיא היה מצגת של "חיים שכאלה" שהכינו לי... עדיין מתרגשת.
ט טומי* New member 6/3/04 #5 ../images/Emo49.gif לדרדרית!../images/Emo49.gif עד 100 כ 20 בבריאות טובה!
B B T1 New member 7/3/04 #7 ../images/Emo65.gifלדרדרית--יומולדת מאוד שמח... וגם כל אשר תרצי... מאחלים כולנו.
evike Well-known member מנהל 7/3/04 #8 ../images/Emo54.gif../images/Emo108.gifדרדרית../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif|פרח התגשמות כל החלומות והמשאלות. עד מאה כעשרים. מ evike. וכמובן גם חג פורים שמייח!
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gifדרדרית../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif|פרח התגשמות כל החלומות והמשאלות. עד מאה כעשרים. מ evike. וכמובן גם חג פורים שמייח!
I itaf10 New member 7/3/04 #9 לדרדרית, מזל טוב עד 100 כ-20 ../images/Emo140.gif בריאות ואושר, תשארי לתמיד כך כמו שעכשיו...
ד דרדרית New member 7/3/04 #11 ../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gifלכל מברכיי ממש כיף לקבל ברכות ליומולדת. אפשר לחגוג פעמיים בשנה?
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gifלכל מברכיי ממש כיף לקבל ברכות ליומולדת. אפשר לחגוג פעמיים בשנה?
ר רחל ויטלסון New member 8/3/04 #13 לדרדרית, ברכות ליום הולדתך../images/Emo48.gif לא כ"כ מבינה במשפחתולוגיה שלך, מיהו מי. בקיצור יום הולדת שמח והמון נחת ממך למשפחתך. רחל
לדרדרית, ברכות ליום הולדתך../images/Emo48.gif לא כ"כ מבינה במשפחתולוגיה שלך, מיהו מי. בקיצור יום הולדת שמח והמון נחת ממך למשפחתך. רחל