לגוגה שלי שתחיה |נשיקה לרגל ילדינו המשותף המון בריאות לך וליורש שיגדל למעשים טובים אז |
ה ה דרומי New member 12/8/03 #1 ../images/Emo124.gif../images/Emo49.gifלגוגה שלי שתחיה |נשיקה לרגל ילדינו המשותף המון בריאות לך וליורש שיגדל למעשים טובים אז |
../images/Emo124.gif../images/Emo49.gifלגוגה שלי שתחיה |נשיקה לרגל ילדינו המשותף המון בריאות לך וליורש שיגדל למעשים טובים אז |
ש שוטר82חזר New member 14/8/03 #6 דרומייייייייייייי המון המון מזל טוב להןלדת בנכם המון אושר ושלוה ממנו ןגאוה וזהו ממני רועי
ג גיא מנשרוב New member 12/8/03 #5 ../images/Emo49.gifלדרומי וזוגתו להולדת בן../images/Emo95.gif לדרומי ידידי וזוגתו היקרים ברצוני לברך אתכם בשמי ובשם כל חברי פורום לוד רמלה לרגל הולדת הבן מאחל לכם הרבה נחת וכל הטוב שבעולם לכם לרך הנולד. גיא מנשרוב
../images/Emo49.gifלדרומי וזוגתו להולדת בן../images/Emo95.gif לדרומי ידידי וזוגתו היקרים ברצוני לברך אתכם בשמי ובשם כל חברי פורום לוד רמלה לרגל הולדת הבן מאחל לכם הרבה נחת וכל הטוב שבעולם לכם לרך הנולד. גיא מנשרוב
ה ה דרומי New member 17/8/03 #7 ../images/Emo51.gif../images/Emo24.gifלכולם../images/Emo140.gif../images/Emo66.gif על הברכות ושניפגש רק בשמחות או באיזה מיפגש על כוס |בריה| או לפחות כוס ושב ענקית לכולם. הדרומי והזוגה ביחד ההורים הגאים של שקד
../images/Emo51.gif../images/Emo24.gifלכולם../images/Emo140.gif../images/Emo66.gif על הברכות ושניפגש רק בשמחות או באיזה מיפגש על כוס |בריה| או לפחות כוס ושב ענקית לכולם. הדרומי והזוגה ביחד ההורים הגאים של שקד