להדרי

SpOnGeTuLa

New member
../images/Emo49.gif להדרי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

בשעה טובה ומוצלחת... הצטרפה לה הדרי שלנו לנהל איתי את הפורום
בשנה הבאה מצפה לי שנה עמוסה וקשה מכל הבחינות... ובשביל שהפורום ישאר פעיל (יחסית) ומהנה (יחסית)... הבאתי לנו את הדר שתעזור לי בזה.
אז שיהיה
למנהלת החדשה שלנו - הדר

SpOnGeTuLa

New member
ועם זאת... ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

אני מצטערת מאוד שלא כתבתי, סידרתי, אירגנתי וכו' בפורום בשבוע(-) האחרון... אבל לא הייתי בבית ולא היה באפשרותי לעשות זאת...
אבל דאגתי שיש מישהו שמשגיח, וזה העיקר!

°°NaTaLi°°

New member
הדרייי

הדרי הרבה הרבה מזל טוב!!!!! בהצלחה!!! אני יודעת שתנהלי את הפורום מעולה!!!! מתה עלייך נטלי!!

BARSASOS

New member
מזל טובבבבבבבבב!!!

אני כל כך שמחה בשבילך!!! כבר מלא זמן שאת בפורום ומגיע לך!!!!! ואני בטוחה שתנהלי את הפורום הכי טוב שאפשר!!!! ושוב מזל טובבב...!!! נ.ב סיפרתי כבר להדר..אבל זה קטע מוזר, בדיוק גם אותי מינו מנהלת על הפורום השני שאני בו..חחחח =]

BARSASOS

New member
אהה..ידעתי ששכחתי משהו...../images/Emo3.gif

במונקו רודי אמרה לי "הפורום שלכם קצת יבש לאחרונה" ואני כזה :"מה??" כי לא חשבתי שהיא כל כך מסתכלת בו ..חחח אז היא אומרת :" הפורום שלכם...קצת מוזנח לאחרונה" ולאל הייתה שם ומסתכלת עליי ולא ידעתי מה להגיד..חחח..כי אני בעצמי לא יכלתי ממש להיכנס לפורום בזמן האחרון...אז אמרתי כזה :" אמממממ..אממממ...ממ..לא יודעת..." חחחחחח..זה היה מביךךך...

הדררררררררררררר

מגיע לך!פשוט מגיע לך! את המעריצה הכי גדולה שהכרתי אי פעם (לא דווקא ליאל בכלל) מגיע לך ותהני מניהול הפורום והרבה הצלחה! אוהבת נורא!ושוב מגיע לך ומגיע לך! תהני מכל רגע! אוהבת מאוד מאוד נו השם שלי מתחיל בק' כן כן קופה:]

טיטית

New member
למרות שאני לא בפרום הזה

אבל הדרו'ש חברה טובה שלי ומגיעה לה באמת על כמה שהיא אוהבת את ליאל ובהצלחה ואני אוהבת אותך המונייייםםםםםם הדר'ש שלי

להדריי.. ../images/Emo23.gif

טוב אז אני לא קשורה אבל תתעלמו לרגע :] . בתור חברה של הדר אני יודעת כמה היא אוהבת על ליאל מזכירה אותה ומדברת עליה בלי הפסקה אני חושבת שיותר מכל מגיע להדר לנהל את הפורום הזה. היא כל כך רצתה בזה וחוצ'מזה מגיע לה =] אז הדריי.. שיהיה לך בהצלחה ותמשיכי להגשים עוד חלומות :]] תהיו בטוחים שהדר תהיה אחלה מנהלת. אוהבתותך המונמון ובהצלחה. חנע.

CrAzYoNi

New member
הדרושששששששששששששששששששש המלעונה!!

מ'קורה אנשים? רק רציתי להגיד מזל טוב להדר השמנמנה!! אני לא מהפורום הזה, זה בסדר... הדרי המון הצלחה, בעצם יש לך כבר, אולי תתני לי קצת? ~ גם אני אוהב כתום!! ~ יאללה עפתי מפה, אני לא בחור של פורומים! הדר, מזל טטוב על התפקיד... ואחלה שירשור!!

nitzan111

New member
../images/Emo49.gif הדרי../images/Emo70.gif

אביטל אהבתי את החתימה שלך.

marinaf

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo49.gifלהדרי../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

הדרי מזל טוב אני לא מכירה מישהי שיותר מגיעה לה לקבל את התפקיד הזה אז בהצלחה

וואי..אממ... ת ו ד ה ענקית לכולם../images/Emo9.gif

אני באמת באמת מאושרת... אממ..,כבוד לנהל את הפורום המהמם הזה ששייך למישהי כל כך מושלמת ועוד לנהל את הפורום עם אביטלוש...
אני ממש מקווה שיהיה לכולנו כייף בהמשך ושהפורום הזה יצליח ויהיה פעיל! א ו ה ב ת כל אחד ואחת מכם ...

anat18890

New member
הדרייי:)

אני עוד לא רגילה לזה חחח אבל המון מזלל'ט לךךך יפה :) אנלא יודעת כלום על ליאל..אבל עלייך אני יודעת שאת פשוטט מותקק אוהבתת אותךךך המוון

izikvshiranlev

New member
מזל טובבבב

הדרוש מזל טוב על הגעתך למנהלת הפורום.... שיהייה לך המון בהצלחה עם עבודתך...
ליאל שיהייה לך גם המון המון בהצלחה במעשיי ידייך. את מדהימה והפורום הזה ממש מדליק.
אני בהחלט מתכוונת להמשיך להתכתב פה ולהתרשם ממנו.. בייוש בנתיים
שירן לוי הייתה פה.

מולי151

New member
מזל"ט הדר!אם את לא מכירה אותי אז

אני חברה טובה של קארינה!:)קוראים לי מירית היא סיפרה לך עליי:)נעים מאוד ובהצחלה בפורום!!!

מורן 1986

New member
היי הדרוש ../images/Emo9.gif

זאת
מורן רק רציתי
לאחל
לך המון
בהצלחה בניהול
|מואהב|
ושאני
חולה עליךךךךךךךךךךךךךךךךך

לינגי1