לחברת הפורום חן

../images/Emo49.gifלחברת הפורום חן../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif../images/Emo6.gif

לחברת הפורום חן יש יומלדת ובשרשור זה כולנו נכתוב לה ברכה או שתייםונאחל לה את כל הטוב שבעולם
המון
מזל טוב עד 120 מקווים שאת נהנת פה ושתהני משרשור היומלדת שלך.. למי היום יש יומלדת לא לכולם
רק לחן
מזל טוב בהמון
אהבה משלי
מזל טוב
מזל טוב
מזל טוב
מזל טוב
מזל טוב
מזל טוב
מזל טוב
מזל טוב
מזל טוב
מזל טוב
מזל טוב
מזל טוב
מזל טוב
מזל טוב
מזל טוב
מזל טוב
מזל טוב
מזל טוב
מזל טוב
מזל טוב
מזל טוב
מזל טוב
מזל טוב
מזל טוב
מזל טוב
מזל טוב
מזל טוב
מזל טוב
מזל טוב
מזל טוב
מזל טוב
מזל טוב

always be me mc

New member
לחןןןןןןןןןןןןן../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif

או הבחורה עם האייקונים וההודעות הכי מסודרות בפורום
שיהיה לך הרבה הרבה במזל טוב עד 120 שנה או עד 1620 שנה אם תרצי
אני רוצה לאחל לך ביום המיוחד הזה את כל הטוב שבעולם! שתזכי ליום בפרט ולחיים בכלל של אושר
ברכה
בריאות
שלום
ואהבה מהסובבים אותך
(משפחה, חברים) אני מאחלת לך שתצליחי להשיג את כל מה שאת שואפת לו בחיים
ושכל חלומותייך יתגשמו
אז חן(CheN323) שיהיה הרבה הרבה ב
! ואל תשכחי לבקש משאלה

לחנושששש../images/Emo9.gif

שיהיה לך המון מזל טוב שתדעי רק אושר ועושר שכל חלומתייך יתגשמו יום הולדת שמח מנטלי

Harpush

New member
מאזל טוב! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo71.gif

אני מאחלת לך - אושר
עושר
בריאות
וכושר
עד 1620 [בבריאות כמובן!]
.

חנוששש ../images/Emo49.gif חמודההה ../images/Emo65.gif

שתדעי רק אושר בחיים שיתגשמו כל משאלות ליבך אמן.. ושתמשיכי תמיד לאהוב את אליסיושש חחח אז מזל טוב עד 323981419839 שנה מכל הלב ממני סיון האוהבת

CheN323

New member
אנשים תודההה ../images/Emo24.gif

איזה מתוקים אתם כולכם
היתה לי אחלה יומולדת
אני מצטערת שלא הגבתי לכם קודם, היו לי 3 ימים עמוסים בטירוף חחח תודה

always be me mc

New member
זה בסדר. העיקר ששמת ../images/Emo23.gif

ושמחה שנהנית ביום הולדת שלך(בהזדמנות את גם מוזמנת לספר את הפרטים העסייסים שבאירוע
)

CheN323

New member
הממממ

יום ראשון על הבוקר הלכתי להסתפר. טעות חיי. ואז הופעתי על הבמה בעדאלידע פה בחולון. היה נחמד חח והביאו לי בלונים להופעה וזה
חזרתי הביתה הלכתי לישון לשעה. בטעות נרדמתי לשעתיים והעירו אותי חצי שעה לפני שכולם היו אמורים להגיע
, אז מהר התארגנתי וזה חחח בעע. כל החברים שלי הגיעו עם פולל בלונים ומתנות, היה ממש ממש כיף ונהניתי נורא. האחרונים הלכו בחמש חח. זהו ואתמול עוד לפני שהספקתי להתאושש נסענו להופיע בבסיס של חיל האוויר, כל היום לא הייתי בבית
. כיף כאיופק קיצר XD אחלה מומולדת

למעלה