לחולוני!!!
נ ניקול (גין גריי) New member 1/8/01 #3 חחח....... היום הוא בן 17, וזה אומר... שהוא בן 17!!! מזל טוסט לחולוני, המתוקי היפיפה שלי, הטיילרוני הבייבי המתקתק שלי ורק שלי ולא של אנג´לינה!
חחח....... היום הוא בן 17, וזה אומר... שהוא בן 17!!! מזל טוסט לחולוני, המתוקי היפיפה שלי, הטיילרוני הבייבי המתקתק שלי ורק שלי ולא של אנג´לינה!
ח חולוני New member 1/8/01 #6 את יודעת מה ? להיום אני שלך..אבל רק להיום..שאנג´לינה לא תגלה.. ( היא קנאית...מאוד.) נ.ב - אל תשכחי את מה שהכנת לי לפני איזה חודש..( אני מצרף את זה..שמתי את זה ב Wallpapaer.. )
את יודעת מה ? להיום אני שלך..אבל רק להיום..שאנג´לינה לא תגלה.. ( היא קנאית...מאוד.) נ.ב - אל תשכחי את מה שהכנת לי לפני איזה חודש..( אני מצרף את זה..שמתי את זה ב Wallpapaer.. )
נ ניקול (גין גריי) New member 2/8/01 #8 יש יש סוף סוף אתה שלי!!! ../images/Emo23.gif תאכלי את הלב אנג´י!!! הא הא הא..... המממ.....
ח חולוני New member 1/8/01 #5 ../images/Emo51.gif לכולם !! ../images/Emo6.gif כן, אז הגיע הזמן להתחיל לשלוח את הצ´קים.. תודה רבה לכולם שיהיה לכם יום נפלא.. Love Ya All נ.ב - אני לא מאמין שאני כבר בן 17..
../images/Emo51.gif לכולם !! ../images/Emo6.gif כן, אז הגיע הזמן להתחיל לשלוח את הצ´קים.. תודה רבה לכולם שיהיה לכם יום נפלא.. Love Ya All נ.ב - אני לא מאמין שאני כבר בן 17..