לחופית!

../images/Emo49.gif לחופית!

יום הולדת שמח!עד 120!אמנם אנחנו לא מכירות כלכך טוב ואת לא כותבת כאן הרבה לאחרונה,אבל אני חושבת שאת בנאדם מקסים ומוכשר ואני מאחלת לך המון בריאות ואושר ובהצלחה בכל אשר תפני!

חופית, מזל טוב!!!

יום-הולדת שמח ומזל טוב! לא יודע אם תראי את זה, אבל אני בכל-זאת אאשר את כל מה שאורנית אמרה, כי אין לי מה להוסיף. את באמת מקסימה ואת מגיבה לי בבלוג, אז זה עוד יותר טוב. מי ייתן ותזכי לעוד ימים רבים של שמחה כמו (ש)היום הזה (אמור להיות). וזו צורה מקורית יותר להגיד: "עד מאה ועשרים!"

strawberrys

New member
../images/Emo65.gifיומולדת שמח!../images/Emo41.gif

לא כתבת פה כבר די המון זמן, גם אני מכירה אותך די מעט, וזוכרת בעיקר את זה שתמיד את היית כאילו עושה ראיונות עם בכוכבים מאילתXP (הו.. שלוש שנים עברו מאז
) בקיצור, שתהני היום והכל (איזה מגניב יומולדת בל"ג בעומרD:)..אממ וזהו.

keep smiling

New member
אע, חופיתי. ^_^../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

שוב-המון-מזלטוב-וכל-מה-שכבר-איחלתי-לך-ועוד-איזה-חיבוק. 3>

Oukami Kun

New member
לחופית המגניבה ^^

זה ממש מוזר לראות אותך בפאנפיקים כי אני רגיל לראות אותך כאן. ובאמת די נעלמת מפה בזמן האחרון, כדאי שתחזרי כי את חלק חשוב מהפורום, ובכלל את אדם מדהים ואופטימי באופן מעורר תמיהה
.

חחחחחח~ תודה ^^''

ואני לא כזאת אופטימית למען האמת-- אני פשוט מנסה לא להראות מבחוץ את מה שאני מרגישה בפנים ^^'' כי כזה... למה!?~ ושוב, תודה

Apikachu L

New member
מזל טוב גדול!

אה...לשים לך תמונות? ניראה לי את זו שוהבת תמונות של מיוטי, אבל אולי אני טועה. טוב, נשים כמה. אה, זו אחת חמודה!

למעלה