לחמדה - ממקרו קוסמוס

איה@

New member
../images/Emo49.gifלחמדה - ממקרו קוסמוס../images/Emo42.gif

חמדה ממקרו קוסמוס - שיפצה את העיצוב באתר שלה. חמדה - נראה הרבה הרבה יותר טוב! - תתחדשי. עיצה קטנה - תעשי "היפוך" לתמונת הפיה - מבחינה עיצובית, נכון יותר יהיה אם המבט שלה יופנה כלפי הכתוב פנימה. ולא החוצה. הייתי מציעה לך גם לצבוע את כל הפסים בשחור לאחד מגווני התכלת (כולל הסקרולר) אני מוכרחה לציין ש"האוירה" באתר עכשיו היא הרבה יותר טובה, אופטימית ומזמינה - וכרגיל - תענוג להכנס לקרוא ולהתמוגג. וחוץ מזה - נשמח לראות אותך גם כאן איתנו
איה.

לאיה.. תודה ששמת לב..

זה לא ממש שינוי בעיצוב, סתם קצת משחק עם הצבעים, וזה יקרה עוד כמה פעמים אני מניחה - עד שאתביית על משהו. את צודקת בקשר לפסים השחורים, אני אשנה אותם אם וכאשר אמצא איך.. ובקשר לתמונה, אין טעם להתעסק אתה כי היא זמנית. אני מתכוונת להחליף תמונה כל פעם בהקשר לקטע שנכתב באותו יום. ובדף הקישורים תהיה מין גלריה של כל התמונות שכבר כיכבו בעבר, עם קישור לקטע הרלבנטי שהן ליוו.. מישהו יודע לעזור לי איך מגדירים קטע מסויים בתוך הדף שיהווה כתובת לקישור? זאת אומרת, אני רוצה בדף הקישורים לשים למשל את תמונת הפייה, ושהיא תקושר ספציפית לקטע שקראתי לו "אגדה"... כשילחצו על הקישור, שזה יביא ישר לקטע של האגדה, ולא סתם כך לדף של אותו יום שיכול להכיל גם דברים אחרים. אני מניחה שזה מה שנקרא "קישור קבוע?" אם מישהו מתנדב לעזור לי - יבורך! ורן, אני שמחה סוף סוף לשמוע ממך מילה טובה.... תודה!!!

איה@

New member
חמדה - קישור לקטע מסויים בעמוד

אז ככה: ראשית את צריכה להגדיר שם לקטע (נקרא לו אגדה לצורך הענין) וזה הקוד (בתיקווה שהוא לא יתהפך) >a name="אגדה"< >/a< את התמונה את מקשרת ל"אגדה" וזה יגיע לחלק הזה של העמוד. את יודעת לקשר תמונה? אם איזו תוכנה את עובדת? אם לא תסתדרי - תחזרי לשאול. לגבי הפסים השחורים פשוט תסתכלי אפוא מופיע לך קוד צבע שחור שהוא:000000 ותשני לצבע מתאים - לפי מה שנראה לי עכשיו גבולות הטבלה שלך מוגדרים לשחור וגם אלמנט אחד בסקריפט של הסקרולר.
איה.

איה@

New member
../images/Emo93.gif הקוד יצא הפוך../images/Emo46.gif

אם לא תביני תשאלי. הוא מתחיל ב-a name ואז הסימן = השם במרכאות "______" וכל הקוד בתוך <>

למעלה