גם אניליום הנישואים של כלנית ובעלה
מאחלת לכם שתקבלו השנה את המתנה היפה מכל!!!
מחר הוא היום הגדול!גם אני
מאחלת לכם קודם בריאות ואח"כ שתתגשם לכם המשאלה לה אתם מחכים אמן ואמן (תכננתי להוסיף מלא בלונים אבל זה לא עולה לי משום מה אז וירטואלית ((((((((((((((((((מלא בלונים))))))))))))))))))))))) לילושלי
בהצלחהמחר הוא היום הגדול!
אני לא מאמינה איך שהזמן טס לו אבל מחר אני עושה הפשרה והחזרה מקווה שאלו יהיו עבור העוברים שלי הפשרה לצורך התחממות לטווח ארוךךךךךך מאודדדדד משום מה פרופסור דור ממהר מחר ולכן כל התורים הוקדמו אני מוזמנת לשעה רבע ל-12 בצהריים אף פעם לא נתקלתי בתופעה שכזו באסותא הכל מאוד מאוחר בערב לא נורא לי זה לא משנה כי במילא אני מחר ביום חופשי מהעבודה החזיקו לי 20 אצבעות שהפעם תיהיה זו הפעם אמן. לילושלי
לילושלי וכלניתבהצלחה
לילושלי היקרה, מחזיקה לך 20 אצבעות למחר, ותהיי אופטימית, כי יש לי הרגשה מצויינת לגבייך.מישמיש
יוווווווווווו!!!! איזו התרגשות!!!!!מחר הוא היום הגדול!
אני לא מאמינה איך שהזמן טס לו אבל מחר אני עושה הפשרה והחזרה מקווה שאלו יהיו עבור העוברים שלי הפשרה לצורך התחממות לטווח ארוךךךךךך מאודדדדד משום מה פרופסור דור ממהר מחר ולכן כל התורים הוקדמו אני מוזמנת לשעה רבע ל-12 בצהריים אף פעם לא נתקלתי בתופעה שכזו באסותא הכל מאוד מאוחר בערב לא נורא לי זה לא משנה כי במילא אני מחר ביום חופשי מהעבודה החזיקו לי 20 אצבעות שהפעם תיהיה זו הפעם אמן. לילושלי
לכל אחד יש את הסנפרוסט שלו...יוווווווווווו!!!! איזו התרגשות!!!!!
לילושלי, אני מקווה שתספיקי לראות את ההודעה הזו לפני שאת נוסעת לאסותא. מחזיקה לך ולעוברים שלך אצבעות חזק חזק, מקווה ומתפללת שההפשרה תעבור בשלום ושיתחממו ברחמך לעוד הרבה הרבה זמן!!!!!
אי ממש מתרגשתמחר הוא היום הגדול!
בהצלחה, לילו'ש!!!אי ממש מתרגשת
כאילו מעולם לא עשיתי החזרת סנפרוסט. מוזר לא? טוב נו כל התרגשות היא בריאה. אני מקווה שתהליך ההפשרה יהיה ידידותי לעוברי ושהכל יעבור חלק ונחמד. תודה על כל האיחולים תמשיכו להחזיק לי 20 אצבעות ולשלוח מחשבות טובות לילושלי
באיחור של יום...יום נישואין שמח!!!!ליום הנישואים של כלנית ובעלה
מאחלת לכם שתקבלו השנה את המתנה היפה מכל!!!
תודה על הברכותבאיחור של יום...יום נישואין שמח!!!!
מצטרפת לברכות שיהיו לכם עוד הרבהתודה על הברכות
ולילושי בהצלחה ענקית
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.