ליום הנישואים של כלנית ובעלה

מצב
הנושא נעול.

אםל2

New member
../images/Emo49.gif ליום הנישואים של כלנית ובעלה

מאחלת לכם שתקבלו השנה את המתנה היפה מכל!!!

lilushli

New member
גם אני

מאחלת לכם שתקבלו השנה את המתנה היפה מכל!!!
גם אני
מאחלת לכם קודם בריאות ואח"כ שתתגשם לכם המשאלה לה אתם מחכים אמן ואמן (תכננתי להוסיף מלא בלונים אבל זה לא עולה לי משום מה אז וירטואלית ((((((((((((((((((מלא בלונים))))))))))))))))))))))) לילושלי

lilushli

New member
מחר הוא היום הגדול!

גם אני
מאחלת לכם קודם בריאות ואח"כ שתתגשם לכם המשאלה לה אתם מחכים אמן ואמן (תכננתי להוסיף מלא בלונים אבל זה לא עולה לי משום מה אז וירטואלית ((((((((((((((((((מלא בלונים))))))))))))))))))))))) לילושלי
מחר הוא היום הגדול!
אני לא מאמינה איך שהזמן טס לו אבל מחר אני עושה הפשרה והחזרה מקווה שאלו יהיו עבור העוברים שלי הפשרה לצורך התחממות לטווח ארוךךךךךך מאודדדדד משום מה פרופסור דור ממהר מחר ולכן כל התורים הוקדמו אני מוזמנת לשעה רבע ל-12 בצהריים אף פעם לא נתקלתי בתופעה שכזו באסותא הכל מאוד מאוחר בערב לא נורא לי זה לא משנה כי במילא אני מחר ביום חופשי מהעבודה החזיקו לי 20 אצבעות שהפעם תיהיה זו הפעם אמן. לילושלי

מישמיש7

New member
בהצלחה ../images/Emo45.gif

מחר הוא היום הגדול!
אני לא מאמינה איך שהזמן טס לו אבל מחר אני עושה הפשרה והחזרה מקווה שאלו יהיו עבור העוברים שלי הפשרה לצורך התחממות לטווח ארוךךךךךך מאודדדדד משום מה פרופסור דור ממהר מחר ולכן כל התורים הוקדמו אני מוזמנת לשעה רבע ל-12 בצהריים אף פעם לא נתקלתי בתופעה שכזו באסותא הכל מאוד מאוחר בערב לא נורא לי זה לא משנה כי במילא אני מחר ביום חופשי מהעבודה החזיקו לי 20 אצבעות שהפעם תיהיה זו הפעם אמן. לילושלי
בהצלחה

לילושלי היקרה, מחזיקה לך 20 אצבעות למחר, ותהיי אופטימית, כי יש לי הרגשה מצויינת לגבייך.
מישמיש

לילושלי וכלנית../images/Emo141.gif

בהצלחה

לילושלי היקרה, מחזיקה לך 20 אצבעות למחר, ותהיי אופטימית, כי יש לי הרגשה מצויינת לגבייך.
מישמיש
לילושלי וכלנית

מחזיקה אצבעות לילושלי
ומזל טוב לכלנית
!!!!! מי יתן וכל משאלותיכן/ם יתגשמו השנה!!!

יוווווווווווו!!!! איזו התרגשות!!!!!

מחר הוא היום הגדול!
לילושלי, אני מקווה שתספיקי לראות את ההודעה הזו לפני שאת נוסעת לאסותא. מחזיקה לך ולעוברים שלך אצבעות חזק חזק, מקווה ומתפללת שההפשרה תעבור בשלום ושיתחממו ברחמך לעוד הרבה הרבה זמן!!!!!

lilushli

New member
לכל אחד יש את הסנפרוסט שלו...

לילושלי, אני מקווה שתספיקי לראות את ההודעה הזו לפני שאת נוסעת לאסותא. מחזיקה לך ולעוברים שלך אצבעות חזק חזק, מקווה ומתפללת שההפשרה תעבור בשלום ושיתחממו ברחמך לעוד הרבה הרבה זמן!!!!!
לכל אחד יש את הסנפרוסט שלו...
הגעתי המתנתי שהרי לוקח להם כמעט שעה עד שהם מופשרים ואוז זה קרה. הוחזרו שלושה ללא שברים וללא סדקים ומסוג A כך שאין לי ממש המון תלונות את ההחזרה עשה פר' דור ולמרבה הפלא ללא ויכוח וללא שום הסבר הוא החזיר לי שלושה כי על כל קשית הקפיאו שלושה ושלושתם הפשירו אז החזרנו. עכשיו מתחילה התקופה הכי קשה מעבר לזה שחזרתי לעבוד והשביתה היתה בעיצומה ובגן אי אפשר לעבוד בלי סייעת כך שהיה קשה מאוש ואורי החליט שהוא זקוק לפינור יתר של אמא ויום אחרי כבר הרמתי אותו ולכן החלטתי הפעם שהכל בידי שמים לא יזיק קצת גם להאמין ומה שיהיה אני אקבל את זה הכי טוב. למזלי חופשת פסח מתחילה אוטוטו אבל זה לא אומר שהעבודה פוסקת. יהיה בסדר חברות נכנסתי לאסותא בהרגשה טובה מאוד ויצאתי מאושרת יש לי עכשי בתוך תוכי אפונת הגינה גזר גמדי ושעועית לימה (כולם מסדרת סנפרוסט המצליחה) ואישית אני מבטיחה שאם הם יקלטו אני אקנה סנפרוסט כל הזמן ולא אבגוד עם חברות אחרות ראו הוזהרתם. שיהיה לכולנו המשך יום נפלא. לילושלי

lilushli

New member
אי ממש מתרגשת

מחר הוא היום הגדול!
אי ממש מתרגשת
כאילו מעולם לא עשיתי החזרת סנפרוסט. מוזר לא? טוב נו כל התרגשות היא בריאה. אני מקווה שתהליך ההפשרה יהיה ידידותי לעוברי ושהכל יעבור חלק ונחמד. תודה על כל האיחולים תמשיכו להחזיק לי 20 אצבעות ולשלוח מחשבות טובות לילושלי

אםל2

New member
בהצלחה, לילו'ש!!!

אי ממש מתרגשת
כאילו מעולם לא עשיתי החזרת סנפרוסט. מוזר לא? טוב נו כל התרגשות היא בריאה. אני מקווה שתהליך ההפשרה יהיה ידידותי לעוברי ושהכל יעבור חלק ונחמד. תודה על כל האיחולים תמשיכו להחזיק לי 20 אצבעות ולשלוח מחשבות טובות לילושלי
בהצלחה, לילו'ש!!!
מחזיקה לך אצבעות!!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה