לייצ'יק
ל לייציק New member 27/7/03 #3 נכנסתי לביקור והופתעתי ../images/Emo6.gif אתם ממש, אבל ממש חמודים... אמנם קצת הקדמתם, כי יום הולדתי האמיתי חל מחר ... אבל כל ברכה מתקבלת בשמחה המון המון תודה לכם חברים יקרים מחר אני טסה למרמריס...ל-8 ימים. כשאחזור, אספר לכם איך היה ... ממני
נכנסתי לביקור והופתעתי ../images/Emo6.gif אתם ממש, אבל ממש חמודים... אמנם קצת הקדמתם, כי יום הולדתי האמיתי חל מחר ... אבל כל ברכה מתקבלת בשמחה המון המון תודה לכם חברים יקרים מחר אני טסה למרמריס...ל-8 ימים. כשאחזור, אספר לכם איך היה ... ממני
ב בן אהרון New member 28/7/03 #4 מזל טוב לייצ'יק../images/Emo65.gif יום הולדת שמח! בריאות הרבה בריאות, עושר אושר אריכות ימים. נחת מכל המשפוחה.
מזל טוב לייצ'יק../images/Emo65.gif יום הולדת שמח! בריאות הרבה בריאות, עושר אושר אריכות ימים. נחת מכל המשפוחה.
yaely2 New member מנהל 28/7/03 #5 ברוך בואך בן אהרון ../images/Emo28.gif../images/Emo142.gif שלום בן אהרון, ברוך בואך אורח לרגע (רואה כל פגע?) יעלי
ברוך בואך בן אהרון ../images/Emo28.gif../images/Emo142.gif שלום בן אהרון, ברוך בואך אורח לרגע (רואה כל פגע?) יעלי
O ora11 New member 28/7/03 #8 לא אורח איש יקר ערב טוב אם להגיד על חבר בפורום שמוכן לעזור לתת מעצמו זהו האיש. נפגשתי אתו בכמה פורומים . כשתכירו אותו תהנו. בן אהרון ברוך הבא לפורום.
לא אורח איש יקר ערב טוב אם להגיד על חבר בפורום שמוכן לעזור לתת מעצמו זהו האיש. נפגשתי אתו בכמה פורומים . כשתכירו אותו תהנו. בן אהרון ברוך הבא לפורום.
ב בן אהרון New member 29/7/03 #9 אורה יקירתי ../images/Emo140.gif את בין הבודדות שמוכנה, עדיין, להגיד עלי מילה טובה... הרי לך זר פרחים, לאות תודה. בצבע שלי כרגע, אחרי, שגרמת לי להסמיק...
אורה יקירתי ../images/Emo140.gif את בין הבודדות שמוכנה, עדיין, להגיד עלי מילה טובה... הרי לך זר פרחים, לאות תודה. בצבע שלי כרגע, אחרי, שגרמת לי להסמיק...
O ora11 New member 29/7/03 #10 בוקר טוב ../images/Emo42.gif בן בן תודה קבלתי את הפרחים ומה שנכון נכון
ל לייציק New member 28/7/03 #7 ../images/Emo51.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif מכל ה-../images/Emo23.gif לבן-בן ולכווווולם, המון המון תודה... איני יודעת עוד, איך אוכל לחיות 8 ימים !בלעדיכם... אבל, עוד יותר אשמח לחזור ...
../images/Emo51.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif מכל ה-../images/Emo23.gif לבן-בן ולכווווולם, המון המון תודה... איני יודעת עוד, איך אוכל לחיות 8 ימים !בלעדיכם... אבל, עוד יותר אשמח לחזור ...