ליקר באדם

../images/Emo49.gifליקר באדם../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

אהובי, אישי , חברי ואב ילדיי היקר- זיו השנה הוא יום הולדת מיוחד יותר מכל שנה, השנה קיבלנו אותך ב
מהשנה מבחינתי יש לך 2 ימי הולדת בשנה, אך הם מאד מיוחדים ומבורכים...לפני 45 שנה כשנולדת, היה ערב ראש השנה,נולדת להוריך... והשנה נולדת לנו מחדש ב5/7/08 ביום שבת....הקב"ה בחר לך ימים קדושים כי ידע שתהיה מיוחד כל חייך. ראשית ברכתי זו, הרשה לי להודות קבל עם ועדה - לקב"ה שהעניק לנו אותך במתנה בפעם השניה...ומקווה שייתן לנו להנות ממך עוד הרבה שנים ...(בתקווה לעוד לפחות 45 שנה....) בלילה בלילה בצאת הכוכבים ישבתי וחשבתי, מנסה למצא מילים מילים לבן אדם שהוא מעל הכל חבר ועוד הרבה הרבה יותר. יום הולדת מגיע רק פעם בשנה, יום שצריך להראות בו המון אהבה אבל אני-לא צריכה יום מיוחד אחד שיבוא ויראה לך עד כמה אתה בשבילי מיוחד. חרוזים, משפטים וציורי לבבות לא יתארו אפילו חצי מהרגשות את הכוכבים והירח לו יכולתי לך אתן ואם רק תבקש בשבילך גם אסתכן, עד סוף העולם ובחזרה- במדבר, ביום אביב או ביום סערה רוצה שתמיד תדע -ותפנים שאותך אוהב ללא שום תנאים. אז תמשיך להיות כזה מיוחד ותדע שכמוך יש רק אחד
ליום הולדתך אוהבת אותך בכל רמ"ח אבריי ובכל שס"ה גידיי
אמן ותדע רק ימים של אושר אהבה והנאה למשך כל ימי חייך שלך באהבה שאין לה גבול - רעייתך, תיקי, ובשם כל הילדים.

tabali

New member
זיווווש המון המון המון מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

השנה כל מה שאני מאחלת לך זה רק..... ב ר י א ו ת !!!!!! כל השאר זה בונוס..... לא?

הלנה

New member
מזל טוב לזיו המקסים ../images/Emo65.gif

יום הולדת שמח והרבה בריאות. ומה עוד אפשר לאחל אחרי הברכה המרגשת של אישתך... שתמשיכו להיות מאושרים ותשמרו אחד על השני. אוהבת, הלנה

../images/Emo49.gif ליקר באחים ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

מאחל לך שנה מקסימה, שנה של דברים טובים ונחת מהמשפחה
שתדע רק טוב
בלון|

שביק

New member
זיו היקר, המוני ברכות חמות ליום הולדתך.

מעטים האנשים אשר חוגגים פעמיים בשנה את יום הולדתם, ואתה (וגם אני) נמנים על האנשים המיוחדים הללו. על כן אאחל לך את כל הטוב שבעולם. ראשית בריאות טובה, אהבה, נחת לך ממשפחתך ולמשפחתך ממך. אוהבת ומחבקת שביק

mickya

New member
מזל טוב זיווש

הרבה שנות אושר ואהבה עם תיקי זוגתך והרבה בריאות לך ולכל המשפחה. בברכה מיקי

מזל טוב אבא!../images/Emo151.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

אבא, מזל טוב ליום הולדתך ה-45 שתזכה לעוד שנים רבות
שיהיה לך מזל טוב וכל השנים יפות וטובות ממני:עומר

mazy

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo77.gifמזל טוב, זיו ../images/Emo24.gif

המון אושר, נחת ובעיקר בריאות טובה. ב-
מזי.

דהוז

New member
../images/Emo49.gifוהמון בריאות ואהבה כל הימים../images/Emo23.gif../images/Emo171.gif

תודה רבה לכולם על האיחולים ../images/Emo24.gif

ברצוני להודות לכל אחד ואחת על הברכות החמות , ובמיוחד לחברתי ,שותפתי ורעיתי שהצלחת לרגש אותי. אז תודה לכולםםםםםםםםםםםםם אוהב אתכם.

../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif זיו היקר - יומולדת שמח והמון ימי

הולדת שמחים - כי, כפי שכתבה תיקי, קיבלנו אותך במתנה מחדש
המשך "לככב" כמו שאתה ושמור על עצמך ועל זוגתך היקרה
ד"ש ונשיקות מבן זוגי שלי
אוהבים אותך בעצמנו

smailie

New member
לזיו היקר - ../images/Emo49.gif ושפע ברכות גם ממני

שתדע רק אושר, שגשוג ובריאוּת. ושהאש אף - פעם לא תשרוף יותר מדי...

לזיו היקר

הבה מזל טוב עד מאה כעשרים מקווים לראות אותכם בחג האסיף. מאחלים משפחת מלמן

למעלה