לליבי

• פותח הנושא Nova5
  • פורסם בתאריך

Nova5

New member
../images/Emo49.gif לליבי../images/Emo70.gif../images/Emo212.gif../images/Emo39.gif../images/Emo168.gif

מזל טוב לליבי, מאמי הלאומי שלנו! שנה חדשה מתחילה יחד איתך - אז שכל המשאלות שלך יתגשמו, הרבה בריאות, אושר ועושר גם לך וגם לבעלך - וכמובן לשתי מלאכיות הקטנות שלך. את הכי קרובה מאיתנו ל"מקור" - אז שיהיו הרבה הופעות גם ב"עיר הקודש" חדשה - נתניה

Karina85

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo140.gif

מזל טוב מאמי!!! אושר, עושר, בריאות, אהבה והצלחה!!! שכל משאלותיך יתגשמו לטובה! עד 120 שנים יפות!!!

שונית 7

New member
../images/Emo49.gifלליבי -שלל ברכות שיהיו לך

חיים מאושרים ומקסימים הרבה נחת במשפחה ובפןרום והרבה מוזיקה טובה של נסיך הפורום

דורית41

New member
מזל טוב לליבוש אהובתי!

איזו מפגרת אני....משום מה החלטתי שהיומולדת שלך ב3/1.....(כשדברנו על התאריך הייתי בדיוק בתור המעצבן במרפאה) אז-אם אכן גדלת בשנה היום,
- המוני המונים של מזל טוב,שנה מאושרת,(וגם כל אלה שיגיעו אחריה), בריאות,הצלחה בעבודה,הגשמה עצמית,ושנפגש בעוד המווווווון הופעות,אם ירצה השם,וג'קו+טדי-(רק לא....ב3 בלילה.),עד שממש נגיע למועדונים עם שניים תותבות ,ועדין לא ימאס לנו.!

thr7

New member
מזל טוב ../images/Emo140.gif

ששאר החיים שלך יהיו מלאים התרגשויות כמו החודש חודשיים האחרונים. ושתשארי צעירה לנצח(לא להקיא) השיר מתאים.

kapit5

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif מ-ז-ל ט-ו-ב

לליבי המקסימה המון איחולים ליומולדת.
על המצח ו-2
על העיניים היפות שלך. תמשיכי להיות כזאת מקסימה

../images/Emo213.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif

מזל טוב מותק.... הרבה אושר והרבה אהבה... הרבה נחת מהבעל מהנסיכות וגם מאיתנוווווווווווווו

קניה 1

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifיומלדת שמח../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo77.gif

מזל-טוב לליבי ../images/Emo77.gif../images/Emo25.gif

איזה כייף יומולדת ושנה אזרחית חדשה ביחד... שתהיה לך שנה מאושרת עם המון אהבה, מוסיקה ונחת מהמתוקיזות הקטנות שלך... את יודעת שהמתוקיזה הקטנה שלי גם היתה חולה בסוף השבוע וגם לה יש את אותו שם כמו של המתוקיזה שלך... עוד נגלה שיש להן טלפתית נשמה... רק עדיף לא בנושאי מחלות... תבלי היום ובכלל תבלי בחיים... מזל טוב...

glitter8

New member
מזל טוב גממני

אמנם עוד לא מכירה אישית אבל מאחלת לך בריאות
שמחה
סיפוק והמון המון מוזיקה!

livi4

New member
../images/Emo23.gifאיזה מקסימות../images/Emo23.gif

וואו כמה ברכות אתן מקסימות !!!! ריגשתן אותי מאד . אוהבת אתכן ומקווה להפגש אתכן כמה שיותר ובקרוב .... מתה מרעב (עכשיו חזרתי מהעבודה) המשך יום נעים ואחזור בערב !! אוהבת, לבנת

מזל טוב גם ממני|כלניאושר הצלחה ונחת

מהילדות..
ואני לא אשכח את הפרצוף שלך כשיצאת מהפגישה עם ג'קו באלגי'ר ,נראית משהו כזה
,
המשך ערב נעים!

talytal

New member
מזל טוב ליבי! ../images/Emo24.gif

יומולדת שמח מתוקיזה!
איזה כיף, יום הולדת ביום הראשון של השנה!
שיהיה לך רק אושר ושמחה, והמון המון הופעות נהדרות של ג'קוש!

moon line

New member
מזל טוב ליבי שיהיה הרבה כיף ואושר

בריאות וכמובן עוד הרבה הופעות משותפות

מזל טוב../images/Emo65.gif

המון מזל טוב הרבה בריאות ואושר ומקווה שכל משאלותייך יתגשמו

יומולדת שמח מותק ../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo212.gif

מצאתי שיר על הניק שלך... מוקדש לך באהבה אחותי הקטנה אחותי הקטנה היא כמעט בת שנה קיבלתי אותה מהורי מתנה. אחותי הקטנה כל היום ישנה, אני מדברת והיא לא עונה. קוראים לה ליבי ליבי ליבי ליבי והיא שלי לי לי לי לי לי לי-בי. אחותי הקטנה היא ילדה משונה בבוקר היא קמה תמיד ראשונה אחותי הקטנה היא נורא מסכנה אוכלת דיסה וגבינה לבנה קוראים לה ליבי ליבי ליבי ליבי והיא שלי לי לי לי לי לי לי-בי. אחותי הקטנה מחכה בפינה רוצה רק איתי לטייל בגינה אחותי הקטנה היא ממש קטנטנה בוכה וצוחקת ולא מבינה קוראים לה ליבי ליבי ליבי ליבי והיא שלי לי לי לי לי לי לי-בי. אחותי הקטנה היא כמעט בת שנה קיבלתי אותה מהורי מתנה ואני מוכנה בפורים השנה להיות יום אחד אחותי הקטנה קוראים לה ליבי ליבי ליבי ליבי והיא שלי לי לי לי לי לי לי-בי.

Psybaby777

New member
ליבי מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

לא יודעת אם תזכרי אותי אבל אני הייתי עם אילתי בהופעה באלג''יר היא מדברת עלייך כל הזמן,שיהיה המון מזל טוב ורק דברים טובים...

למעלה