למאיה ,תושבת הישוב הראשונה

לארי

New member
../images/Emo49.gif למאיה ,תושבת הישוב הראשונה

שנולדה באמבולנס
, תוך כדי נסיעה, בדיוק בין קטע 3 לקטע 4 (איזה קטע ....), על כביש 443, בבוקר יום שבת, (לפחות לא היו פקקים...
) ולאב המאושר (שחר), לא נותר אלא לעצור את הרכב הפרטי שלו שנסע מאחור, לרוץ אל דלת האמבולנס שעצר אף הוא בצד הדרך 443, ותוך כדי שהוא שואל את הנהג : מה קרה? ולמה עצרת?
עונה לו הנהג בחיוך
יש לך בת !
בוא מהר! חותכים את חבל הטבור..... לאתי ולתינוקת שלום !
______________________________________ זהו סיפור אמיתי, שקרה ביישובנו, לפני מספר ימים, ובהזדמנות זו נברך
, את אתי ושחר (וניתאי כמובן) אורן, אשר נולדה להם תינוקת חמודה ויפהפיה, בנסיבות מיוחדות, בהרבה הרבה אושר ואושר, ושתפתיע אתכם כל החיים מחדש
(אבל שלא יהיה בנסיעה לפחות
) הרבה
מאחלים מכל הלב, משפחת לייבוביץ

nushi12

New member
../images/Emo95.gifמדהים.... מזל טוב !!

לא מכירה אתכם, אבל מיליוני ברכות. אותי זה ריגש! ענת.

רק נולדה וכבר עושה היסטוריה../images/Emo95.gif

מזל טוב למשפחת אורן היקרים. שיהיו לכם חיים מלאי אושר , אהבה והרבה הפתעות
. ולמיה הקטנה תמשיכי להוכיח להורים שכשאת רוצה את באמת מתכוונת, מה הם חושבים שיש להם זמן להוציא את הכלב ... להתארגן... את החלטת וזהו. אז הרבה הרבה אושר אוהבים איילת , עופר, נועם ואיתי עידו

bsoreni

New member
מזל טוב גם לקילומבו !

בשם הכלב הנאמן קילומבו, אני מנצל את הבמה ומודה לשחר על כך שהספיק להוציא אותי לטיול רגוע וארוך כמה דקות לפני שמאיה נולדה.

מזל טוב../images/Emo39.gif

פעם שכביש 443 יהיה כביש אגרה בין לאומי עד רבת עמון יש לילדה מעבר חופשי
המון מזל טוב. מכוון שקיים פוטנציאל גבוהה שיש לכם חולת הגה בבית נא להחביא היטב את מפתחות הרכב

ninagil

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo23.gifבפעם הבאה רק בבית

בפעם הבאה אנא ותרו על הנסיעה באמבולנס ויילדו בבית. אם בכל זאת תחליטו ללכת לבית החולים תוכלו להשאיר את הילדים אצלינו. מזל טוב וחג חנוכה שמח. אוהבים מאוד נינה חנוך וינאי מסקלצ'י

למעלה