למוקי די

בהביבו

New member
../images/Emo49.gifלמוקי די../images/Emo65.gif

ביום ראשון הקרוב, אנו חוגגים יום - הולדת למוקי די. בעקבות התאריך החשוב
, החלטתי לעשות משהו נחמד. שכל אחד, ייכתוב ברכה למוקי, ואני מדבר על ברכה ולא על שתים וחצי מילים, ובו יברך אותו, וייכתוב מה שבא לו למוק. אני אנסה כמה שיותר, לדאוג שמוקי ייכנס לפורום, וייראה את הברכות, וגם יגיב. אני מבקש, אל תזלזלו, אני אעשה הכל להביא אותו, ובישביל שיהיה לו שמח, ושיראה איזה פורום יש לו כאן ואיזה אנשים יש כאן ואיזה כיף
יכול ליהיות לו, בכדיי שימשיך להיכנס לכאן ולכתוב הודעות. אז הנה זה מתחיל: להודעה הזט, שרשרו את הברכות שלכם, תכננו ברכה יפה מראש, תעשו אותה יפה, ותעלו אותה כאן. לאחר שהכל יהיה מלא, אכניס את השירשור לטאג - ליין, למאמרים ולקישורים, מה שאומר יהיה שמח. טם יש לכם שאלות או שבא לכם להגיד משהו, אני פתחו הודעה חדשה, ושמה שאלו את שאילותכם. אני מבקש זאת בישביל למנוע באלאגן, הות והשירשור הזה אמור ליהיות שירשור אך - ורק של ברכות למוקי. אם יהיו הודעות שלא קשורות, אעלץ למחוק אותן. אני מקווה שאזכה לראות שירשור ארוך ויפה, מסודר, ושכולם הישתתפו בו, בכדיי שבאמת יהיה שמח
למוקי. אז קדימה... התחילו לשרשר לכאן את בירכותיכם
. שלכם,

../images/Emo168.gifמזל טוב למוקי

שיהיה למוקי מזל טוב וכל החראות.. (שנולד 4 ימים לפני!-רק הרבה שנים לפני..) והכי חשוב אני ממשיכה לאחל לו "שיעשה מה שהוא אוהב ושיאהב מה שוא עושה"

Stinkin Fish

New member
מזל טוב למוקי!../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo47.gif../images/Emo77.gif

האפי 27!

../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif למוקי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

למוקי, מזל טוב! יום הולדת שמח, מתה עליך
מעריצה סודית...

GUCHI

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב מוקי!../images/Emo65.gif

המון המון מזל"ט למוקי הגדול מכולם!
יום הולדת שמח ותמשיך להצליח כמו עכשיו
אוהבת המון!

אני רוצה אני רוצה

טוב מוקי שיהיה לך קודם כל המון המון המון המון המון
עד 120 שנה והרבה הרבה יותר שתמשיך להיות מוכשר בטרוף כמו שאתה עכשיו וחמוד כמו שאתה עכשיו ושיהיו לך חיים טובים ותוציא הרבה הרבה דיסקים ותמיד תזכור שיש אנשים שאוהבים אותך!!! הרבה אנשים והאנשים בפורום פה זה רק חלק קטן

מזל טוב....

למוקי המתוק.... המון מזל טוב עד מאה ועשרים, תמשיך עם השירים ותהנה מהחיים, מאחלת לך כל טוב ורק הצלחה, כי אין כמוך ואני די בטוחה... ממני נופר שמתה עליך......

S w e e t Baby1

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif../images/Emo77.gif../images/Emo25.gif

מוקיייייייייייייי שלייייייי חולה עליייייייייייייייייייייייך מזל טוף!

slim_girl

New member
מוקי - המון מזל טוווווווב! ../images/Emo65.gif

מכוון שזו ברכה - דבר שנחשב למשהו טיפה יותר אישי, ולא קשור למוזיקה, תרשה לי לקרוא לך דני... :) אז דני!!! המון המון המון מזל טווווווווב! אני לא מכירה אותך - אבל רק אדם גדול ודגול יכול להיות מאחורי טקסטים כמו שאתה כותב. אדם מיוחד, עם נקודת ראייה יפיפה שגורם לחשוב ופשוט כיף לשמוע. אז דני - שיהיה לך רק טוב, שתמשיך לעשות כל מה שאתה אוהב, המון המון אהבה, מחן (סיכמנו שמדובר במשהו אישי יותר...).

בהביבו

New member
../images/Emo82.gif../images/Emo23.gifמווקקס'../images/Emo82.gif../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

או. קיי, אז עכשיו תורי לכתוב
, מוקי, קודם כל, בוא נעשה את זה באמת דני, כי יש יום - הולדת לדני ניב, (מהה לא?
), הרבה הרבה הרבה
, שתהנה מהחיים, תמשיך לעשות מוזיקה טובה, כמו שאתה עושה כיום, שתצליח בכל מקום שבו תלך, שיהיה לך הרבה
ומזל עם הדיסק שאמור לצאת, ואני בטוח שהוא ייצא מעולה, ושכך יהיה עם כל השאר. באמת, שיהיה לך רק טוב, ואני מקווה שתיכנס לפורום כאן, ועוד נדבר. הרבה
בן.

../images/Emo65.gifלמוקי-יום הולדת שמח!../images/Emo65.gif

למוקי! המון המון המון מזל טוב!
תמשיך להטריף את כולם במוזיקה
המדהימה שלך, הרבה הצלחה בהמשך הדרך ולקראת הדיסק החדש מאחלת לך את כל הטוב שבעולם.
שירן

hypnotic poison

New member
עכשיו תורי...

מוקי, המון המון מזל טוב ולא רק ביומולדת בכל יום ויום שעה ושעה רגע ורגע... שיהיו לך רק רגעים של כיף אושר שמחה ריגושים בריאות ואהבה. שתדע לנצל כל שנייה בחייך לטובה, תמשיך לעשות את מה שאתה מרגיש איתו שלם וטוב לך ... רק טוב לך ולכל הסובבים אותך! זיינתי ת'שכל אז בקיצור יומולדת שמחחחחחחחח!!! (למה אנחנו כותבים לו כאילו הוא קורא??? הוא ל-א) מיכל :)

למעלה