למימי!

../images/Emo49.gif למימי!

אושר, עושר בריאות וכושר! עד 120!
וגם
ותמיד תמיד-
על הפנים! וכדי שזה לא יהיה אוף טופיק אז נוסיף קונספירציה קטנה שקשורה לימי הולדת ושמה "מסיבת הפתעה"- כולם קושרים קשר נגדך ובכלל לא יודעים מה אתה רוצה, ופתאום במסיבה כולם מתעלקים עליך, אפילו כאלה שלא מכירים אותך... ממש שערוריה!

דנה^^

New member
מצטרפת :)

למימי:
"היום יום הולדת.. היום יום הולדת..."
המון
ליום הולדת
שתמיד תהיי מאושרת
שיהיה לך
בכל, והנה לסיום
וגם
ואם כבר- אז לא מנסה לדכא אותך, אבל למה אנשים נותנים מתנות דווקא בימי הולדת? לא יודעת מה איתכם, אבל אני חושבת שיותר נחמד לקבל מתנה ככה סתם. אני חושבת שמי שבאמת מתכוון לזה לא יחכה לתאריך מסויים... אז מה אם גדלתי בשנה? ועוד משהו קטנטן אם כבר שביתה היום, חשבתי על ההשפעה של דברים בעזרת כוח הרצון. תמיד יש דברים כאלה שאפשר לגרום להם בעזרתו, אז חשבתי- מה עם כל התלמידים בארץ (ויש מספיק..) ממש יתרכזו ויחשבו וירצו ויחליטו שעכשיו שביתה! מה אתם אומרים זה יכול לעזור? (ובעכשיו שביתה אני מתכוונת שהיא תימשך לעוד שבוע..). באותה ההזדמנות אני מוצאת לנכון לחזק את מי שארגן את השביתה (אל תיכנעו! אתם חזקים! אל תוותרו, תשבתו עד שיתנו לכם את מה שמגיע לכם!!) ולחזק עוד יותר את הממשלה
(כולנו יותר באמת מי יותר חזק.. אל תתנו להם כלום.. שישבתו.. אז מה? לכולנו יהיה טוב יותר! :)). זהו.. מצטערת אם הרסתי.

../images/Emo45.gif צודקת...

אני מסכימה שתיתנו לי מתנות תמיד
(בעיקר בגלל שהיומולדת עוד חצי שנה שזה המון זמן...) אג- שיטת המחשבה היא שיטה של אורי גלר, הוא ניסה אותה והיא הצליחה אבל אני לא יודעת אם זה מוכיח את זה.

מימי

New member
השביתה הזאת!!!

פעם ראשונה שאני מצטערת שיש שביתה!!! הגעתי לביצפר שמחה ועליזה, כי בכיתה שלי מי שיש לה יומולדת מקשטים לה את הביצפר בשלטים, ובלונים, ועוגות. ואז אני מגיעה לביצפר ו- שביתה! דווקא בתור שלי ליומולדת! רק שלוש חברות שלי הגיעו, עם עוגה ובלונים, ואכלנו אותה אנחנו ועוד שלוש בנות שהגיעו אח"כ, ואז נסענו הביתה שלי כולנו והתחפשנו ועשינו צחוקים. ולקח לנו בערך שלוש שעות להגיע הביתה! אני שונאת אוטובוסים. אבל בסופו של דבר היה לי יומולדת ממש כיף, עם שתי עוגות- אחת מביצפר ואחת מהסניף, פיקניק אחד- מהמשפחה, ומתנות שיגיעו אח"כ, אני מקוה. תודה על הברכות והאיחולים!!!

למעלה