לעידודו

../images/Emo49.gif לעידודו../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif

היום יומולדת לעידו (הגבוה) שעונה גם לשם החירש למעלה.
כל הברכות והאיחולים לפה.

עידודו../images/Emo65.gif

ילד מקסים המון מזל טוב בריאות אהבה וכל מה שאתה מאחל לעצמך תביט תמיד על העתיד אתה יכול לכבוש את העולם אם רק תרצה אני מקווה מאוד שנתראה בכפר סבא ותקבל את חיבוק ונשיקת היומולדת שלי בהמון אהבה
יפית

RtOoNmY

New member
../images/Emo212.gif../images/Emo213.gifמזל טוב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

The Kinslayer

New member
../images/Emo213.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

ללא ספק בנאדם משובח! אתה מצחיק אותי, תמשיך כך! הרבה שנים של אושר, בריאות ואהבה.

מתנות

New member
../images/Emo24.gif עידודו

שתהיה שנה מדהימה של גילוי וכיף תהנה מהחיים אין כמוך, אתה אחד האנשים שהכי יקרים לי ללבי. יום הולדת נפלא

עידו לפידו ../images/Emo24.gif

ילד 100מם שלי, גבוה שלי, נשמתי. מה עוד אוכל לאחל לך שלא איחלתי? מה עוד אוכל לשלוח לך שלא שלחתי? מה עוד אוכל לומר שלא אמרתי? אני אוהבת אותך [אבל את זה אתה בטח יודע], אני מעריכה אותך [את זה כבר בטוח שמעת], אני מתגעגעת אלייך. מאחלת לך את כל הטוב שבעולם , שתגשים את עצמך, שתשאף הכי גבוה שאפשר [זה בטח לא קשה במצבך], שתחלום ותשיג. מחבקת אותך מחיפה הרחוקה, ועוד יומיים זה יהיה מוחשי.
ענבר.

Noam TG

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo212.gif../images/Emo211.gif../images/Emo140.gif

Dug E

New member
מזל טוב יטאוויל!../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

עידו שלי. ../images/Emo9.gif

המון המון מזל טוב.
תסלח לי שלא כתבתי לך עוד אתמול, אבל הפסקתי לאחל מזל טוב קטן בSMS קטן, והייתי חייבת לכתוב גם כאן. מקווה שנהנית ביומולדת, שיהיו עוד המון שנים של אושר וחיוכי פוקימון [אני מתגעגעת אליהם! ;[ ] אני מתה עלייך. וסוף סוף מחר רואים אותך.

למעלה