לעידנו'ש!!!!

parpar219

New member
../images/Emo49.gifלעידנו'ש!!!!

היום יום הולדת לעידן רייכל אז----מזל טוב!!!!!!!
וכמובן בהצלחה היום בטקס אנשי השנה
אגב ראיתם איזה יפה עשו אותו אתמול ב"היכל התרבות"..
.בונבון!!!

|עידנוש מזל טוב. דיברתי איתך אמש..

דיברנו אמש בפלאפון וסימסנו.. אז רציתי לאחל לך שוב מזל טוב. בהצלחה בקריירה,תמשיך לרגש אותנו,שפע של בריאות אהבה ואושר בהצלחה עם זוגתך שתחייה.. (כמו שאמרת לי אמש) אסתר. בהצלחה היום בטקס אנשי השנה ובהופעה ליד נתנייה (לא ידעת היכן אתם מופיעים אז אני אומרת לך) ד"ש לכברה ולאבי. ואל תכעס על חיימון.. אוהבת

../images/Emo49.gif עידנוש

גם אני אהבתי את הקטע שעשו אתמול בהיכל התרבות מזל טוב עידן, עד 120 שנה! בהצלחה בהכל, והרבה בריאות! תמשיך להיות מוכשר..... ואני מחזיקה אצבעות לקראת היום בערב, טס אנשי השנה, וב''ה עידן יקח את פרס איש השנה במוזיקה!

|מזל טוב לבן אדם הכי מוכשר בעולם!!!

עידן רייכל כמובן :) מזל טוב עד 120 ויותר! הרבה אושר ועושר!!! שתמשיך לעשות מוזיקה מדהימה ,יפה ,ומקסימה.... שתמשיך להיות בן אדם טוב כמו שאתה :) ושבעזרת השם תזכה היום בערב בטקס אנשי השנה (אני מחזיקה אצבעות) אוהבת ותמיד אוהב

../images/Emo79.gif וכולם ביחד..

"היום יום הולדת, היום יום הולדת, היום יום הולדת לעידן!! היום יום הולדת, היום יום הולדת, היום יום הולדת לעידן!!!" יום הולדת שמח!!!!
שפע ברכות, אהבה, משאלות וכל מה שרק תחלום עליו!!! תמשיך להיות מי שאתה. יוצר מדהים ובן אדם עוד יותר מדהים. אוהבת תמיד
ותמיד מאחוריך
!!

Saffron

New member
מזל טוב! ../images/Emo29.gif

עד 120, שיהנה וימשיך ליצור מוזיקה נהדרת. הייתי רוצה לברך אותו באופן פרטי יותר [ושיגיע אליו], אבל הוא עוד לא ענה לאימייל הקודם שלי, אז אני לא רוצה להטריד. [: בהצלחה לפרוייקט ב"אנשי השנה"!

willo1

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif

למעלה