לרויטל
|שוקולד

Nova5

New member
../images/Emo49.gif לרויטל ../images/Emo70.gif../images/Emo213.gif../images/Emo39.gif|שוקולד

מזל טוב לרויטל , מתוקיזה שמבינה גם ביופי וגם ברוק! הרבה אושר, בריאות, פרנסה טובה! יומולדת הכי שמח שיהיה לך היום!

רוטיל-המון../images/Emo49.gif-../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif../images/Emo77.gif...

ויאנוש-מה שנקרא טלפתיית נשמה..-השניה באתי גם לפתוח שרשור במיוחד בשביל זה..

a d i d a s 2 1

New member
רוויטל!!!!

מזל טוב מתוקה..מה יהיה עם הברכות כאן שמתפזרות לכל עבר מדי יום? זה הופך אותי ללא מקורית אבל האמת שאני מאחלת לכולן כאן את אותו הדבר אז שיהיה לך יום הולדת שמח ושלעולם תשארי צעירה בגוף ובנפש!!! שיהיה לך רק טוב, ואושר ושמחות ואהבה... שתהיי עשירה באוצרות פנימיים!!! ושתחייכי לעולם והוא יחייך אלייך חזרה!! נשיקות בובה מזל טוב!

talytal

New member
../images/Emo24.gifמזל טוב רויטל../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

יום הולדת שמח מתוקה! שיהיה לך רק אושר ובריאות, ושנה נפלאה!
מקווה שתחגגי כמו שצריך, תהני מהיום הזה כמה שרק אפשר, ותקבלי כמויות אהבה והערכה אינסופיות.
נשיקות, מתוקיזה!

איחלתי ואאחל שנית המון מזל"ט ../images/Emo65.gif

שיהיו בחייך רק אושר וברכה, מזל והצלחה..
והלוואי שכל משאלות לבך יתגשמו לטובה
שבת שלום!

livi4

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo212.gif../images/Emo214.gif../images/Emo83.gif|בלון

מזל טוב ממי ! מקווה שאת תקראי לפני שבת - מקסימונת .... אז שיהיה לך הכי טוב בעולם ושכל חייך יהיו יפים כמוך - אבל בדיוק כמוך !!! אז חוגגת לך וירטואלית ,ליבי... (יש לי יום שני יום הולדת - אנחנו אותו מזל , רק שאני יהיה בת 31 - זקנה ממך) ושבת שלום ממי!!!

Karina85

New member
../images/Emo49.gif

עד 120!!! אושר, עושר, בריאות אהבה והצלחה!!! שכל משאלותיך יתגשמו לטובה!!!

hela19

New member
../images/Emo49.gif|../images/Emo140.gif../images/Emo23.gifנשיקות וחיבוקים../images/Emo39.gif

איזה יופי של יום,,,איזה כיף לרויטלוש.. לבחורה המקסימה.. שבת שלום... הילה.

דורית41

New member
מזל טוב,../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif../images/Emo213.gif../images/Emo48.gif

המון מזל טוב,לגדיה נוספת שבחבורה,(נראה לי שיש לנו רוב בפורום?).
מכל הלב-איחולי אושר,בריאות,הצלחה,ו...נו-גם עושר בד"כ לא מזיק.

kapit5

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo49.gif../images/Emo212.gifמ-ז-ל טוב מתוקה

למרות שההכרות שלנו קצרה,את על הכיפק,ראש טוב.תמשיכי ככה. הרבה אושר .

reviital

New member
ייייאאא איזה כייף לי!! תודה לכולן!

איזה מקסימות!
תודה יאנה שזכרת! תודה מתוקות על כל הברכות... עכשיו אני חייבת שהמשאלות שלי יתגשמו - עם כל כך הרבה איחולים!
היתה לי היום הצפת טלפונים - מאחת לשניה, ממתינה לממתינה, איזה כייף זה!! תודה פורום מקסים! באמת, לכולן!!!
וכמובן תהנו בהופעה היום ותמסרו ד"ש לנסיך.
שבת שלום!

רויטלוש מזל טוב לך ../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

שיהיה לך יומולדת שמח... הרבה אושר ובריאות ואהבה... את מקסימה מקסימה.... ולכל מי שהולכת היום להופעה תהנו בשבילי נשששששמות.... נשיקות לכווווווווווולם

מגושקה

New member
לרויטל ../images/Emo49.gif

לרויטל הכשרונית והיפהפיה
בריאות, אושר ועושר.
שיתגשמו כל משאלות ליבך לטובה ולברכה.
ושתליחי בכל מעשי ידייך.
וכמובן המון

reviital

New member
תודה! תודה! תודה!

על כל הפירגונים! ועל כל האיחולים! מקסימות שלי!!! רצה מהר לקרוא חויות על ההופעה...

למעלה