לשי

Digi Lista

New member
../images/Emo49.gif לשי../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif../images/Emo45.gif

שי שלנו התקבלה ללימודי אנימציה! אחרי שבצלאל הפסידו בגדול אותה ואת הכישרון שלה שי המשיכה להילחם והתקבלה למקום אחר שהצריך מבחני כניסה.
ענקי שי והמון המון
מחכים לעידכונים ממך ואל תשכחי אותנו כשתיי מפורסמת...

Snake Bandage

New member
יא, זהו, זה בדיוק מה שרציתי לבשר!!! XD

אבל הייתי כל כך עסוקה בדברים אחרים שלא יצא לי... באמת, תודה רבה!!! הייתי כבר כל כך בטוחה בתחילת יוני שאין לי סיכוי ללמוד אנימציה שנה הבאה וכבר חיפשתי איזה חוג לציור או אנימציה או משהו, ואז ראיתי בלוח המודעות מתחת לבית שלי פרסומת ליום פתוח בבית הספר לצילום, מדיה ומוסיקה חדשה ע"ש נגר, הידוע גם כמוסררה. כשראיתי שהם מלמדים גם אנימציה החלטתי לפתוח את הראש וללכת לבדוק מה זה. אז הלכתי ליום הפתוח ובאמת מאוד התרשמתי! אז החלטתי להירשם, ובסוף יוני באתי לוועדת קבלה. מסתבר שזה הרשים אותם מספיק כדי לקבל אותי. X3 היום הלכתי לשם שוב כדי להבטיח את ההרשמה שלי. אני כבר לא יכולה לחכות! D=

Yuske

New member
וואו איזה חדשות טובות!!!!!

שי מזל טוב! ידעתי שתצליחי להתקבל לאנשהוא! *לא מכיר בתי ספר* כל הכבוד^_____^ שיהיה לך המון המון בהצלחה שמה ושתפי אותנו באיך שמה והכל^_^

OOOO0

New member
../images/Emo49.gif שי!המון בהצלחה!

אני ממש שמחה בשבילך,איזה יופי שהכל הסתדר ככה!כיף לראות אותך מאושרת !חיבוק|בהחלט מגיע לך.

למעלה