לשי המומחה הראשון של הפורום ברוך השב לאדום ב832..
C CrazyYoYo New member 4/8/05 #1 ../images/Emo49.gif לשי../images/Emo2.gif../images/Emo65.gif המומחה הראשון של הפורום ברוך השב לאדום ב832..
../images/Emo49.gif לשי../images/Emo2.gif../images/Emo65.gif המומחה הראשון של הפורום ברוך השב לאדום ב832..
B ba r2 0 1 0 New member 4/8/05 #8 אם לא../images/Emo46.gif נהיה אדומים עליך! חח סתתתתתתתתתתתתתתתתתתם! בהצלחה בצידוק! חחח
B ba r2 0 1 0 New member 4/8/05 #9 נצל"ש אני לא אהיה היום כמה שעות לפני הפרק (רפא שיניים ) אני מקווה שאני אחזור בזמן להשתתף בכל הדיונים לפני הפרק... אם לא אז שתדעו.... חח תאחלו לי בהצלחה בטיפול! נ.ב: שאני אחזור אני אספר חוויות!
נצל"ש אני לא אהיה היום כמה שעות לפני הפרק (רפא שיניים ) אני מקווה שאני אחזור בזמן להשתתף בכל הדיונים לפני הפרק... אם לא אז שתדעו.... חח תאחלו לי בהצלחה בטיפול! נ.ב: שאני אחזור אני אספר חוויות!
B B R A Y E R New member מנהל 4/8/05 #12 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifוזהו עכשיו הנבואה שלי התגשמה
D Double U New member 4/8/05 #17 ומזל"ט למנהל החדש שלנו../images/Emo2.gif זמני או לא זמני- קבלו את בן!!! עמית טסה להולנד בעוד מספר ימים ובן יחליף אותה בטח עמית תפתח הודעה יותר גדולה אבל בכל זאת
ומזל"ט למנהל החדש שלנו../images/Emo2.gif זמני או לא זמני- קבלו את בן!!! עמית טסה להולנד בעוד מספר ימים ובן יחליף אותה בטח עמית תפתח הודעה יותר גדולה אבל בכל זאת
C CrazyYoYo New member 4/8/05 #18 ../images/Emo45.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif בןבן תעשה לי כינוי כחול |אלסה|
C CrazyYoYo New member 4/8/05 #20 נוסעת* מחר בבוקר (אני מקווה שהיא תספיק להודיע כאן בפורום על זה ולתת את כל הפרטים )