לשמופי בבית

../images/Emo49.gifלשמופי בבית../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מיכלוש אני מאחלת לך ........ המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון מ ז ל ט ו ב
שתצליחי בכל מעשיי ידייך, ותגשימי את כל חלומותיך!! שתזכי לכל האושר והעושר בעולם, ותדעי רק טוב! יום הולדת שמייח אחותי
אוהבת מאוד,
LOVE ענת.

../images/Emo41.gifהיום יום הולדתתתתתתת..../images/Emo41.gif

היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת למיכלללללללללללללללללללללל היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת למיכללללללללללללללללללללללל חג לה שמייח וזר לה פורייח היום יומולדת למיכללללללללללללללללללללללללל!!!!!!!!
מישהו הזמין
LOVE ענת.

vegi force 1980

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב../images/Emo65.gif

שיהיה לך המון מזל טוב שתשיגי את כל מה שתרצי ותחגגי כמו שצריך

oshy5

New member
../images/Emo166.gif../images/Emo49.gif HAPPY BIRTHDAY../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

מזל טוב שכל משאלותייך יתגשמו ושיהיו לך רק רגעים של אושר בחיים

raistlin23

New member
מזל טוב קצת באיחור

אבל מוטב מאוחר מאשר אף פעם לא ??? לא ? :) אז אני מקווה שהיה לך יום מצויין ושיהיה לך המשך יום מהנה - כי זה רק פעם אחת בשנה לא ???

חיפאים שלי, תודה../images/Emo23.gif

ריגשתם אותי מאוד, שזכרתם בכלל. רק עכשיו אני מתפנה לאינטרנט, וגם עכשיו אני עם חברות, אז אין לי זמן להגיב להכל. אני הולכת לשתף אותכם בכל החוויות מיום ההולדת, תוך יום יומים!!! עד עכשיו ממש ממש ע נ ק !!! לילה טוב אוהבת שמופי!

tygger

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif

מזל טוב ../images/Emo49.gif עד 120

והרבה הרבה אושר :) ושמחה ואוכל וריקודים וילדים (טוב לא כ"כ הרבה) וכסף בקיצור מזלט - מטוס זעיר ללא טייס :) הגמד

למעלה