לשרהל´ה

Ofericko

New member
../images/Emo49.gif לשרהל´ה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שרהל´ה היקרה.
יום הולדת שמח
זה בשבילך

שרה...יום הולדת ולא אמרת לנו...

יום הולדת חגיגה נחמדת מה נעים ומה נחמד שכל בן וכל בת לא נולדו בבת אחד רק ביום הולדת רק ביום הולדת מזל טוב הרבה אושר בריאות וטוב יעל

רונה 29

New member
יו .. היה לך יומולדת ולא שיתפת ?!?../images/Emo12.gif

נו....נו....נו לך !!! לא יפה !!! אבל אני סולחת ( כי זו את....!!!
).....אז יקירתי שיהיו לך המון שנים של אושר ,שמחה ונחת רק והכי חשוב בריאות טובה ( וגם פרנסה,זוגיות והצלחה) המון
ים ו-
ות וירטואליות ממני ומכולם נ.ב אני מבינה שעכשיו את כבר בת 16 וחצי
....אני צודקת ?!? תמשיכי להקסים אותנו בהמון הומור ובכתיבה טובת טעם ( תרתי משמע
) - את באמת משהו מיוחד !!!

רונה 29

New member
כלת יום ההולדת - אייה את ?!?../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

הכיסא מחכה לך......
14,15,16 ואחד לשנה הבאהההההההההההההההה
עד 120 שנה

רונה 29

New member
טוב, הרגע דיברתי עם כלת יום ההולדת

ו......... 1. היא מאודדדדדדד מתגעגעת ומוסרת לכוללללללללללללללם ד"ש חם מ
ה הגדול והאוהב. 2. היא מרגישה קצת מנוטרלת בלי המחשב אבל מחר היא כבר תתחבר אליו מהעבודה אז יהיה בסדר. 3. בני משפחתה חגגו לה יום הולדת אוהב ושמח וריגשו אותה כהוגן. כל הכבוד להם (שרה, תמסרי להם את זה ממני ....!!!
) רבותיי וגבירותיי חבריי הפורום..... מה יש ... לא מגיע לשרה שלנו קצת מזל טובים ואיחולים לבביים ?!? הלוווווווו להתעורר שם תתחילו לשרשר בבקשה
. שיהיה לכולנו שבוע טוב ושקט.

רוייקו

New member
../images/Emo65.gif יום הולדת שמח.. מאחל לך

הצלחה והגשמת כל משאלותיך וביחוד זה - לרזות ולהגיע למישקל שאתה כל כך רוצה. יומולדת שמח, מרוייקו

../images/Emo39.gifשרה עד מאה ועשרים כמו ../images/Emo68.gif../images/Emo3.gif

בת עשרים ותקטני {במשקל}
ותתצליחי בכול רק בריאות ואושר ועושר וכושר

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

המון המון מזל-טוב, בהצלחה בהכל הכל הכל
אורית

שרה16

New member
תודה רבה לכל המאחלים../images/Emo23.gif

אין מילים בפי......מו!
.. אני בקריז!!!אין לי מחשב בבית !ואפילו האדולן שמביא לי הבעל לא עוזר.....
....ששששששששש!לא לציטוט... אני אתחבר אליכם בהמשך,בינתיים לקחתי שלוק גדול!!!!! ביי אוהבת ומתגעגעת! בת 26
!(כבר 21 שנה....) שרה נ.ב:אין לי גישה למסרים,אז אני לא עונה כי אין לי מושג מה יש שם!!!!!!

ronnymp

New member
הפי ברסדיי טו יו ..... ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif

המון המון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המון המון המון ......... אז המון (כבר אמרתי
) איחולים אושר ועושר כושר ויושר וירידה נפלאה בהמשך - כמו גם עד כה
וקחי משהו צנוע ...
(אופס... תראי מה קפץ משם .....
) אז המון איחולים ממני
רוני

למעלה