לתחנת בת ים אזור איילון

../images/Emo49.gif לתחנת בת ים אזור איילון

לתחנחת בת ים אזור איילון על הרכב החדש שמספרו איילון 61 מסוג 4*4 שמרו עליו טוב ותתחדשו מתחנת ראשל"צ ומכל האיזור

Action force

New member
תסבירו לי דבר מה...

למה תחנת בת-ים צריכה אמבולנס 4X4, יותר מתחנת מד"א אילת? (אני שואל, כי אני לא מכיר את בת-ים כל כך טוב) תודה יונתן

Yev

New member
כי מד"א בת-ים יותר קרוב לצלחת...../images/Emo13.gif

נו מה חשבתה?
על תהיה כזה תמים... כי מד"א בת-ים(איילון) קרוב יותר לצלחת... תתרגל... ככה הולכים דברים במד"א...
(שלאף אחד לא יהיהו אי הבנות, אני עצמי מאזור איילון)

לבת ים יש רכב 4*4 כי...

בת ים לא יודע אם היא צריכה יותר מאילת רכב 4*4 אבל היא קיבלה למיטב ידעתי בגלל החופים שלידה לא יודע אם ידוע לך אבל ליד החוף של בת ים יש גם את חוף של ראשל"צ וגם של ת"א (למרות שלשני התחנות הנ"ל יש רכבים 4*4 לפחות בראשון לפי מיטב ידעתי) אבל באמת שאין לי הסבר ממשי בשבילך אני רק יכול להגיד לך שבתחנת מד"א ראשל"צ הרכב איילון 44 שהוא רכב 4*4 משמש גם כרכב פיקוד בעת אר"ן או פח"ע אבל בראשל"צ צריכים רכב 4*4 עקב זה שלראשל"צ יש גפ חוף ים וחוץ מזה שכל מערב ראשל"צ הוא רק בתחילת פיתוחו ורוב מערב ראשל"צ מכוסה בדיונות והרבה ג´יפים וטרקטורונים מסתובבים באותם דיונות ולא מזמן היה לנו טרקטורון שהיתפח באמצע הדיונה והנהג המסויים שיש לו רישיון על 4*4 הוקפץ לקחת את הרכב בגלל שלא היה דרך גישה לפנות הנפגע מהדיונות בהתחשב בזה שהפגע הנ"ל סבל מפגיעת ראש קשה וכאשר צוות הנט"ן הגיע הוא כבר היה במצב של דום נשימה בקיצור הוא מת בסופו של דבר בבית חולים אבל עדיין בכל מקרה דרושים לנו רכבים מסוג זה באיזור ואני מאמין שאם לפי הצורך בתחנת אילת דרוש רכב מסוג 4*4 אז גם אתם תקבלו כפי שבטח ידוע לך לא התחנה מחליטה איזה סוגי רכבים יהיה לה בתחנה (נט"ן,אט"ן,אמבולנס רגיל, תער"ן,חפ"ק, 4*4, ממוגן ירי, וכו´...) בכל זאת שיהיה לך יום נעים ושב"ש לכולנו
נ.ב לכל מי שקורא את ההודעה הזאת ויש לו משהו לתקן אותי אנא שייעשה את אני תמיד שמח ללמוד דברים חדשים

דבר קטן

ממתי צריך רישיון מיוחד לרכב עם הנאה כפולה כי בסך הכל זה אוטו סוואנה רק עם הנאה כפולה ומוגבהת טיפה

Action force

New member
לא תריך, אבל כנראה מד"א דרש הכשרה

אני אומר אם כבר 4X4 האמר... באילת לא צריך הכשרה, האילתים נולדים עם זה בדם!!!

inbale

New member
גם וגם

נכון, מד"א אילת צריכים להעזר ברכב 4*4 עקב המצאותם לחוף ים ובסביבות הרים. אין דבר זה סותר את הצורך של תחנת בת ים ב- 4*4 לשימוש בחופים.

למעלה