תודה רבה רבה,, סי ומיכל! ../images/Emo24.gif
איזה כייף לקום בבוקר יום שבת, לבקר בפורום הזה ולגלות הודעות שמופנות במיוחד אליי מכם. היום אני בן 19, לא שאני שמח עם זה, זה מפחיד אותי, כי אני אוטוטו נכנס לעשור השלישי בחיי, אבל אני בהכחשה, כך שזה לא ממש משנה לי.
ביום ראשון אני מחזיר ציוד..וזהו!! סיימתי את הטירונות!! ועכשיו, במבט לאחור, זו הייתה תקופה מדהימה, שהכילה המון עצב, שמחה, אושר, בכי, צחוק ושלל רגשות מעורבים. אין ספק שזו חוויה מחשלת ולא הייתי רוצה להפסיד אותה בחיים. אתמול באחת בצהריים נכנסתי ישר לבדוק מה מצב הפורום הזה, וראיתי את העטיפה של האוסף הקרב ובא, "רגעי סי". אז יש לי כמה דברים להגיד: אל"ף, שם האלבום פשוט לא יכל להיות יותר מתאים ויותר טוב. מי שהגה את שם האוסף הוא גאון! בי"ת, העטיפה הזו מ-ה-מ-מ-ת! איזו התרגשות!!! אוסף כפול של סי!! אני כבר לא יכול לחכות!! בטירונות דאגתי להזכיר לכולם שאוטוטו יוצא אוסף לסי, ושפגשתי את סי, ושהייתי בהופעה. התגובות היו מצויינות, החל מ"זה הולך להיות אוסף שווה", ועד "סי היימן, היא גדולה! תודה על הידיעה". אז סוף סוף זה קורה, והאוסף מגיע, ואני משער שגם מיכל המ-ק-ס-י-מ-ה מתנהגת כמוני ולכל אחד שהיא פוגשת היא מזכירה את יציאת האוסף, אז תעשו גם אתם את זה, כדי שכמה שיותר אנשים יהיו מודעים לתאריך יציאת האוסף.