ל..
עדידה

Rachel47

New member
../images/Emo49.gifל..../images/Emo12.gifעדידה../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

היום יום הולדת..היום יום הולדת..היום יום הולדת ל...עדידה שלנוווו (AKA עדי C) היום היא בת...21 (אבל ברוחה עדיין בת 15) המון המון המון
מתוקה שלי שיהיה לך היומולדת הכי הכי מקסים בעולם (ושוב אני כותבת אני לא טובה בברכות) אז...וול..כבר דיברתי איתך
שכל משאלותייך יתגשמו וזה.. ושתחיי חיים מאושרים ויפים
ו....זהו... לאב יא
|תא-עצב-ד-קוטבי| (אל תנסו להבין..רק היא מבינה
) רייצ'ל

המון ../images/Emo49.gif

שיהיה לך יומולדת מדהים ולא רק ביום עצמו שתחגגי בלי הפסקה כל החיים שתדעי הרבה אושר ואהבה וכל דבר שרק תבקשי תגשימי. כי הכל אפשרי, זוכרת? מקווה לראות אותך היום (אם את לא עושה משהו מיוחד... ) נשיקות (חיבוק)

just dana

New member
../images/Emo65.gifדידוו../images/Emo65.gif../images/Emo204.gif../images/Emo214.gif

המון המון המון מזל טוב ליום הולדתך יפה שלי...
מי יתן וכל משאלות ליבך יתגשמו לטובה אמן.........!
(
)לזכר ימים עברו---->

גם אני מבינה../images/Emo3.gif

עאדי
את הברכה הרשמית כבר כתבתי בטלי אבל בכל זאת, היום שלך - אז אני שוב אגיד מזל טוב ושיהיה לך יום מקסים ומלא חיוכים!!

I מ י ר ב I

New member
מזל טוב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

שתהיי תמיד מאושרת... הצלחה בכל מה שתבחרי לעשות... בריאות ועד 120!!!

../images/Emo65.gifמזל טוב

שיהיה זה יום של אושר ושמחה
יום עם חברים ומשפחה זה היום בו אאחל לך את כל מתנות
האל, שתמיד תהיי שמחה, ותמיד תמיד פורחת,
שתמשיכי בדרכך, המיוחדת במינה, שאחרי כל כשלון, תמיד יבוא הניצחון,
שתלמדי מטעויות, ובדרך חכמה לחיות, שתעסקי בתחביביך, ותשמרי על חבריך וכמובן הכי חשוב יום הולדת שמח!!

Dark chocolate

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo2.gif היא בת 21?!?!?!?!../images/Emo12.gif

!!!!!!!!!Ho my fucking god כשראיתי אותה בהופעה ב-23.8 של קרן חשבתי שהיא בת 16 וחצי
אני ממש בהלם שהיא בת 21
אז אמ.. מזל טוב!!!!

מזל טוב../images/Emo70.gifעד 120 נשמה../images/Emo23.gif

שתצליחי בכל מעשה ידייך, אושר ובריאות ושרק תחייכי, שתמיד יהיו לך אפשרויות חדשות והמון אהבה

איריס מ

New member
יום הולדת שמח ../images/Emo49.gif

מאחלת לך יום הולדת שמח מלא בחיוכים, שנה מאושרת יותר טובה מהקודמת, בריאות והצלחה בכל, שכל מה שאת מאחלת לעצמך שיתגשם.

עדי C

New member
תודה../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

רייצ'ול מהממת שלי תודה תודה תודההההה
היה מדהים היום ותודה לכל מי שכתב
טל ליהיא... הכל אפשרי... אני בודקת את זה עדיין
מתה עליכם -עדי-

עדיייי C .. מזל"ט ../images/Emo24.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שיהיה לך ר---ק טוב ושתזכי להמון אושר ! שמרי על הבריאות שלך .. ! שברווור .. שעוד תקימי בעז"ה בית נאמן בישראל
(אחח אחח,ברכות של דוסים ... תסבלו .) עכשיו לעיקר- שתזכי לפגוש את קרן המון לראות אינסוף הופעות שלה שהאהבה שלך אליה רק תתעצם
כי מי כמונו יודע .. שאין עליה . קיצר , שתשארי פה
אוהבת
שירה

למעלה