ל
שוצי

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך

nawa

New member
../images/Emo49.gif ל../images/Emo41.gifשוצי../images/Emo41.gif

אתמול מור שלנו חגגה יומולדת בבראשית, זה שאנחנו לא שם זה לא אומר שלא נחגוג לה יומולדת ! אז מור, שיהיה המון
הרבה אושר, בריאות, אהבה ושמחה ושיתגשמו כל משאלותייך !

starguiding

New member
לשוצצצ כפרות עליההההה

מזל טוווווווווב
... 19 ויום! יאא איזה זקנה...סתם שוצ
איי לאב יו, כפרות עליך, מזל"ט (אלא אם את רוצה את הטייס
) ועד 100 כ-20...
והמון אייקונים של
ו-
...
...חחח...

תתתמר

New member
מממממממזזזזזזזזלללללללל טובבבבב

| אושר עושר בריאות וכושר!!!!

שוצי../images/Emo99.gif|ג'ירפה|

שוצי ה-כוסיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
אוףף אני לא מאמינהה..אנני פאקינג גרועה בברכותת..אוףף
אבל בשביל שוצ..נשקיע
אז מדהימה..המוןןןןןןןן מזלטובים
ושיהיה לך רק שנים
מ
א
ו
ש
ר
ו
ת
ושרק תחייכי..כי דוגרי,את הכי יפה מחייכת..לא?|
שמש|
ממ..רק רציתי להזכיר לך..אם שכחת..שאת בנאדם מאוד מאוד מיוחד!!ומאוד שווה!!
אני
אוהבת
אותך
ושיר..לכבוד המומולדת
של מי האדמה, האויר והים? של מי העולם? של מי הזהב והיהלומים? למה התן מיילל בכרמים? איך האביב יודע שהגיע הזמן? ולאן האניות מפליגות? לאן? מי אוהב אותך יותר ממני? מי מצחיק אותך כשאת עצובה? עד מתי תהיי שלי? ולמה את שותקת? למה יש מלחמות וכאב? למה אלוהים לא מתערב? למה כשאת כאן זה עושה לי טוב? למה יש אנשים שחיים ברחוב? איך האביב יודע שהגיע הזמן? ולאן האניות מפליגות? לאן? מי אוהב אותך יותר ממני? מי מצחיק אותך כשאת עצובה? עד מתי תהיי שלי? ולמה את שותקת? מי אוהב אותך... של מי האדמה? של מי הזהב והיהלומים? איך האביב יודע?
מי אוהב אותך יותר ממני? מי מצחיק אותך כשאת עצובה? עד מתי תהיי שלי? ולמה את שותקת?
שלך ל-ת-מ-י-ד..מנסה להשקיחע כמעט כמוך..אבל כנראה שזה עוד אחד מהדברים שרק ניצ ואת תצליחו לעשות..
רוני|אייקשלפיס|

יו! ככה התחלתי את ההודעה...../images/Emo12.gif

"מי אוהב אותך יותר ממנייייי" מצחיק...
כנראה שזה נכון גם מבחינת עוד אנשים.... יו מותק!

../images/Emo121.gifשוצייייייייייייייייייייייייייי

ים של אושר ושימחה והמון המון ברכה שתצליחי בהכל ותגיעי רחוק... מזל טווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווב

מזל טוף וסימן טוף../images/Emo70.gif

סיסטר סיסטר.... גדלת בשנה
אז המון המון מזללללללל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבב
ברכות ואיחולים לבביים בע"מ-

שוצי בובה!!!../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב מותק! תמשיכי להיות מקסימה ומותק של בנאדם!
לי

DidjiT

New member
../images/Emo153.gifשוצי אחותי השחורה!!!!!../images/Emo153.gif

דבר ראשון כל כך כל כך כל כך הרבה......
דבר שני.....
אני אוהבת
אותך כל כך הרבה! ומגיע לך כל כך הרבה אושר בחיים...
ושתמיד יהיה לך חיוך על הפנים וציפור
קטנה בלב... [
] אף פעם אף פעם לא לשכוח שאם את קצת טיפה עצובה או קצת רע לך רק תרימי צלצול ואני מייד מגיעה...
ואם את לא מצליחה להשיג אותי.. רק פתחי תמערכת שימי את השוטים ותתחילי להתפרע לקפוץ מקיר לקיר...
את היומולדת שלך חגגתי איתך...
ככה שהרבה אין לי מה להוסיף
חוץ מזה שאת ה-ילדה הכי חמודה שאני מכירה בחיים שלי!!
מגיע לך את כל הטוב שבעולם!
אז אף פעם לא לשכוח את זה מור אהובתי!!!! אני
אותך
ככה הרבה!!! ותכפילי את זה ב4 פשוט אני לא רוצה שהדף ייצא מעוות!...חחחחחח אז מזל טוב!!!!!! -
- שיר.

pompii

New member
ש../images/Emo70.gifו../images/Emo70.gifצ../images/Emo70.gifי../images/Emo70.gif ש../images/Emo70.gifל../images/Emo70.gifי../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif

שוצי אחותי, נשמתי, עיניים שלי, אוזניים שלי, חיים שלי, חיית מחמד שלי וילדה גדולה שלי
אני לא ארחיב במילים יותר מדיי.... שוצי שיהיה לך יומולדת שמח, מזל טוב
תמשיכי לחייך ולהיות כזאת מופרעת כמו שאת אני מתע עלייך שאת מחורפנת שזה אומר שאני מתע עלייך תמיד
שזו תהיה השנה הכי מוצלחת שיכולה להיות, שתעבור הכי בכייף בעולם תגלי מלא דברים חדשים, את כל העולמות שעדיין לא גילית
תעשי את כל הדברים שעדיין לא עשית, תחוי את כל הדברים שאף פעם לא חווית
תתמודדי עם כל הדברים שאף פעם לא התמודדת כי פחדת, התלבטת או לא יודעת מה עשית איתם, שזו תהיה שנה הכי מאאאאגניבה שיכולה להיות לך
תמיד תהיי מאושרת, בריאה, מצחיקה, אוהבת, שובה לבבות סקסית ומטורפת כמו שאני אוהבת אותך.
אני אוהבת אותך הכי בעולם ומקווה שזו באמת תהיה השנה הכי טובה שיש
כן אני זוכרת שאני הייתי בת 19....זה היה מזמן, עברו הרבה מי ביוב בירקון מאז... בקיצור, תהני מהגיל ומהתרגיל ומהעגיל
מ
ז
ל
ט
ו
ב

פ ו ס ט י

New member
שוצההההה

טוב כבר אמרתי לך בבראשית מזל טוב.. אז שתהיה לך שנה מדהימה!! המון אושר וכל מה שתרצי

אחותי היקרה!!!!

אם יש לך את הכוח לאהוב אם יש לך את הידיים לחבק בלי לחשוב, אם יש טיפת האושר תמיד תוכל גם לראות שיש סיכוי שיהיה לך טווווב...... שוצי שלי, תעשי חיים בלי לחשוב על שטויות. אני אוהבת אותך מאוד. תרקדי את החיים ריקוד ירח
מטורף..... חיבוק ענק יפתי

../images/Emo39.gifמזל טוב!!!!../images/Emo77.gif

ועד 121!
שיהיו לך חיים מדהימים ושנה נפלאה וחג שמייח!!
חיחי

אישתי../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo54.gif../images/Emo55.gif

את כל מה שהיה לי לומר לך כבר אמרתי במומולדת שלך בזמן אמת, אבל זה עדיין לא אומר שלא מגיע לך עוד פעם, אחרי הכל מגיע לך כל מה שאת רוצה
המונמונמונמונמונמונמונמונמון מזל טובים
שתהיה לך שנה מדהימה וקסומה, שנה של הגשמה ואהבה, אושר ואחווה, רק בריאות(למרות שעם אישה שהיא חובשת, גם זה לונורא
), והכי חשוב: הרבה כאפות על התחת
אוהבת אותך המונים
אישתך

שוץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

אז נגיד לך שוב--- מזל טוב כפרעעעעעעע קולולולולו תמשיכי להיות תמנייה חמודעעעעעעע ומדהימעעעעעעעעעע ולרקוד ריקודי בטן בצ'אי (= ולאנוס אותי חולעעעעעעעע עלייך

מווווווררררררררר שחורה קטנה שלי!!

=) שיהיה לך הכי מזל טוב יה ראשלצית מטורפת!!!! =) מטורפת עליך... שתמשיכי להיות שחורע כמו שאת כי אני הכי אוהבת 'תך ככה.. ו....עד 120000 "הופ הופ טרללה גדלתי בשנההההה" =)

sHotZy M

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gifיואו../images/Emo70.gifכפרות../images/Emo70.gif

תודה לכולכם על האהבה הענקית
אני כל כך אוהבת את כולכם.
הפכתם יום לא כל כך מוצלח להכי מוצלח ב-ע-ו-ל-ם
נאור, תודה מותק על הזיכרון ועל הלב הענקי שלך!! איזה כייף לבוא הבית ולראות שפתחת כזה שירשור ושכל חברי הפורום המקסימים שהפכתם להיות חלק ממני ומשפחה אחת גדולה שלי רושמים לי פה בהמון אהבה!!!! YE
YE
YE
YE
YE
YE
YE
YE
YE
YE
YE
YE
כולי צמרמורות