ל-Shoosha יום הולדת

הנה זה בא ../images/Emo140.gif

מחר חוגגת חברתנו היקרה שושה, יום הולדת. כבר רמזתי בהודעתי הקודמת על הארוע המתקרב ואף רשמתי מס' תכונות אופיניות. נגעתי אך במעט של הקצת. מצפה שחברי הפורום ישלימו את החסר כטוב ליבם ב -
ולך שושה, תודה שאת פה איתנו, תרומתך לפורום חשובה. יש בך מעלות שאין לכל אחד ואחת. ואיך את מדגישה לעיתים קרובות? וזו רק דעתי האישית בלבד.

s h o o s h a

New member
שיר מיוחד לאיש מיוחד ולאנשים מיוחדי

כל המקומות מילים: עלי מוהר לחן: חנן יובל ביצוע: שייקה לוי כל המקומות שראיתי נשארים איתי לתמיד לא איכפת לי איפה טעיתי כי פני אל טעויות העתיד, לא איכפת לי איפה טעיתי העיקר שעוד אטעה בעתיד תנו לי לשיר, תנו לי לראות תנו לי להרגיש – אני חי כל הנערים שהייתי מתוכי שרים איתי את שיריי תנו לי לשיר, תנו לי לראות תנו לי להרגיש – אני חי כל הנערים שהייתי עוד חיים בי ויחיו עד בלי די דרך מחפשת בעמק, דרך מטפסת בהר, נפש מתפללת בדרך שהסוף יהיה מתוק ונמהר נפש מתפללת בדרך שהסוף יהיה מתוק ונמהר תנו לי לצחוק, תנו לי לבכות, אין שופט ואין נאשם יש רק עננים בשמים רק השד יודע למה הם שם תנו לי לצחוק, תנו לי לבכות, אין שופט ואין נאשם יש רק סימנים על המים ורשם אותם שם מי שרשם… לא איכפת לי איפה טעיתי העיקר שעוד אטעה בעתיד תנו לי לשיר, תנו לי לראות, תנו לי להרגיש – אני חי כל הנערים שהייתי מתוכי שרים איתי את שירי, תנו לי לשיר, תנו לי לראות, תנו לי להרגיש – אני חי כל הנערים שהייתי עוד חיים בי ויחיו עד בלי די.

אלמרה

New member
אןףףףףףףף היית חיב לקלקל ת'הפתעה?

רציתי לפתוח לה פה שרשור ברכות!! כעת לא תהיה הפתעה, מה יהיה? למה אין פה סבלנות בביתה הזה? למה? אבל מעז נוציא מתוק! הנה מרגע זה אני מכריז על חגיגות יום ההולדת של האישה היקרה המקסימה בבנות - שושה! טוב כעת אני צריך להזדרז להכין את הברכה החגיגית... היא תגיע!

נסיכה9

New member
מזל טוב לשושה! ../images/Emo65.gif

מצטערת שאני לא יודעת להוריד תמונות. יום הולדת חגיגה נחמדת מה נעים ומה נחמד שכל בן וכל בת לא נולדו ביום אחד רק ביום הולדת אלפי ברכות לך

בלי טיפת בושה

ראית את המנהל הזה שלך המכונה "יקר"? הבן אדם (כלומר, אני) מתזמן באופן אלגנטי בדיוק לרגע המתאים, וזה פתאום מגיח מאיפה שהוא, מנצל את סמכותו, מזיז אותי הצידה ולוקח לעצמו את הבכורה. אני דורש במפגיע שירשם בפרוטוקול, שלי ורק לי מגיעה זכות הראשונים.
ולך, נהנה לקרוא את שירייך. יש בהם: פשטות, רגיעה וביטוי אישי שמייחד אותך.

אלמרה

New member
חמוד! רק למען הסדר הטוב... באמת...

ואת המגרש אני מותיר לך פנוי... לא בכורה אני מבקש לעצמי. ועל תזמון מדויק ועל אלגנטיות, תכנס אצלי פעם ל"זולה" אלמד אותך משו. שושה היקרה: דעי לך שאהבתנו לך ושמחתנו ביום הולדתך אינה תלויה בדבר.

שרונהה

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב לשושהההה../images/Emo65.gif

מזל טוב לך אישה יקרה אוהבת לקרוא אותך מאחלת לך יומולדת שמייח ששערי ההצלחה והאהבה יפתחו לרווחה בפניך חיים מלאי אושר בעושר והרבה שמחה.... וכמובן, איך לא? אהבה אהבה קולה זמן

חיכיתי בסבלנות והנה הגיע יומך..

שיהיה לך אחלה של יום,אחלה של שנה,אחלה של אהבה....

s h o o s h a

New member
תודה לכולם מעומק הלב

ועבור כל אחד מכם ובכלל מקדישה תהפוכות מילים: ראובן ארז ודובל'ה איציק ישנם לילות שניטעות בך תקוות ישנם ימים בהם שוקעים בחלומות ישנן תקופות שונות של שקט ושלווה יש לפעמים בך אוחזת אשליה כמו כל אדם אתה נתון להיסוסים וכמו כולם אתה מלא געגועים ימים עוברים והלילות בלי מנוחה בלי כל סיבה יש הרגשה קצת מתוחה עוד מעט תפתח הדלת יעלמו העננים עוד מעט תעלה השמש אור חדש לך יאיר פנים אתה בטוח ומרים שוב את ראשך נכון לרגע בו תגיע שעתך וכשהלילה מתקרב אתה נכנע ומחדש תולה תקוות ביום הבא. עוד מעט תפתח הדלת... כי שירים עבורי אומרים את אשר על לבי בדרך הטובה ביותר... שושה

אלמרה

New member
../images/Emo49.gifל-Shoosha יום הולדת ../images/Emo65.gif

והשמחה גדולה ולמי למי למי יש יותר כבוד: להוקיר להעריך לאחל לאישה מופלאה - לך באהבת אמת שושה - שנה הרבה יותר חדשה - התחלות טובות - פריחה מחודשת ממני מכל הלב-הרן שלי ביום חגך

למעלה