מדינה שלנו
בוקר טוב

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo49.gifמדינה שלנו../images/Emo104.gifבוקר טוב../images/Emo165.gif

בוקר טוב כולם וחג שמח,
חג שמח לכל חבריי, מאחלת לכולם יום עצמאות שמח והמון כיף היכן שתהיו, שיהיה לכם טוב. יעלי

yaely2

New member
מנהל
הקשוטים של אמי וננה מקסימים../images/Emo28.gif

bimbo.

New member
../images/Emo104.gifבוקר טוב וחג שמח../images/Emo104.gif

המדינה שלנו כבר ילדה גדולה, אבל עדיין צעירה מאוד. נקווה שהמשך חייה יהיה קל יותר ותוכל להתקיים בשלווה ובכבוד הראויים לה. אמן ואמן!!!

חג שמח לכול עם ישראל ../images/Emo104.gif

בוקר טוב לכול החברים! אחרי יום הזכרון לחללי מערכות ישראל.לקח לי זמן להתאושש ולחגוג. צאו ,הדליקו את המנגלים אם הילדים והנכדים.רק תבלו,ותהנו. וסעו בזהירות. חג שמח לכולכםםםםםםםםם. דבי (דנה).

בוקר טוב וחג שמח לכולם ../images/Emo42.gif../images/Emo104.gif

הבית שלנו על גלגלים העובד הניגרי שלנו הגיע ב-7.30 בבוקר עם תגבורת של איזו "סיסטר" שלו ע"מ לסיים מהר לפני שאנחנו יוצאים למנגל עם חברים.... אוףףף הייתי שמחה לישון עוד טיפונת... אין שקט לרשעים (
חק שמייח

maxima

New member
בוקר טוב וחג שמח...../images/Emo104.gif../images/Emo141.gif

יום המנגלים הלאומי....
אנחנו מינגלנו אמש

offe

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo165.gif../images/Emo164.gif../images/Emo165.gif../images/Emo104.gif../images/Emo164.gif

הלוואי וירבו חגי ישראל. רואה עכשיו את חידון התנ"ך וגאה כי יש יהודים בגולה אשר לא נרתעים לשלוח את ילדיהם לארצנו למרות המצב כדי להשתתף בחידון. חג שמח מי ש-
תשאירו לי איזה סטק עסיסי
offe

emmy5

New member
בוקר טוב וחג שמח ../images/Emo63.gif../images/Emo104.gif../images/Emo77.gif

אופי יקירתי , גם אני מאוד גאה על הנוער שלנו מי כל העולם . חג שמח ושקט לכל ישראל .

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב ../images/Emo29.gif../images/Emo104.gif../images/Emo165.gif../images/Emo166.gif

חג שמח עדיין לכל החברים שלי,
נכנסתי לומר שלום כי החלונות 98 ברוב טובו הירשה לי. נותר לי רק לאחל למדינה ולנו שנת שלום וביטחון. שנה בו יוכלו לישון בשקט גם הורי החיילים הנמצאים בקו הראשון. יעלי

נֵנָה

New member
ערב טוב של חג עצמאות שמח ../images/Emo104.gif

מי יתן ויהיו לנו מנהיגים אמיתיים, חכמים וישרים שנזכה לשלום ובטחון וכלכלה טובה ויציבה בה כל אזרח במדינה יוכל להתקיים בכבוד מעבודתו, ונהיה גאים במדינתנו
חג-שמח
שלכם

ora11

New member
ערב טוב של חג עצמאות../images/Emo165.gif../images/Emo104.gif|כלנ

56 שנה של מדינת ישראל נאחל לנו ולמדינה שקט שלווה ובטחון שכל החיילים יחזרו הביתה בשלום. ואנחנו כמו עם ישראל פיקנקנו במטע האגוזים שלנו מוזיקה פינות יצירה משחקים משאית חול לילדים וכמובן א ו כ ל והרבה. הקמנו אהל לילדים ערסל ליותר גדולים . נהננו מההפינינג עם כל המשק. ערב טוב ושקט.

ואנחנו מינגלנו ולא רק....../images/Emo21.gif

מינגלנו כמובן עם חברים עימם אנחנו ממנגלים בניר צבי יותר מ-20 שנים...אנחנו שרים שירי א"י ומזמינים כל שנה איזה אומן או מספר סיפורים...רוקדים קצת ומתברבריפ... השנה הזמנו שלשיית מוסיקאים עולים מרוסיה שניגנו משירי א"י הישנים...קצת שירים חסידיים וכמובן גם שירים של אמא רוסיה שרבים מהם התאזרחו אצלנו....היה כיף גדול... מסכנות הפרות....
זה לא היה היום שלהן...גם לא של הכבשים....והפרגיות...

למעלה