בוקר טוב לכול החברים! אחרי יום הזכרון לחללי מערכות ישראל.לקח לי זמן להתאושש ולחגוג. צאו ,הדליקו את המנגלים אם הילדים והנכדים.רק תבלו,ותהנו. וסעו בזהירות. חג שמח לכולכםםםםםםםםם. דבי (דנה).
בוקר טוב וחג שמח לכולם ../images/Emo42.gif../images/Emo104.gif
הבית שלנו על גלגלים העובד הניגרי שלנו הגיע ב-7.30 בבוקר עם תגבורת של איזו "סיסטר" שלו ע"מ לסיים מהר לפני שאנחנו יוצאים למנגל עם חברים.... אוףףף הייתי שמחה לישון עוד טיפונת... אין שקט לרשעים (
הלוואי וירבו חגי ישראל. רואה עכשיו את חידון התנ"ך וגאה כי יש יהודים בגולה אשר לא נרתעים לשלוח את ילדיהם לארצנו למרות המצב כדי להשתתף בחידון. חג שמח מי ש-
ערב טוב ../images/Emo29.gif../images/Emo104.gif../images/Emo165.gif../images/Emo166.gif
חג שמח עדיין לכל החברים שלי,
נכנסתי לומר שלום כי החלונות 98 ברוב טובו הירשה לי. נותר לי רק לאחל למדינה ולנו שנת שלום וביטחון. שנה בו יוכלו לישון בשקט גם הורי החיילים הנמצאים בקו הראשון. יעלי
ערב טוב של חג עצמאות../images/Emo165.gif../images/Emo104.gif|כלנ
56 שנה של מדינת ישראל נאחל לנו ולמדינה שקט שלווה ובטחון שכל החיילים יחזרו הביתה בשלום. ואנחנו כמו עם ישראל פיקנקנו במטע האגוזים שלנו מוזיקה פינות יצירה משחקים משאית חול לילדים וכמובן א ו כ ל והרבה. הקמנו אהל לילדים ערסל ליותר גדולים . נהננו מההפינינג עם כל המשק. ערב טוב ושקט.
מינגלנו כמובן עם חברים עימם אנחנו ממנגלים בניר צבי יותר מ-20 שנים...אנחנו שרים שירי א"י ומזמינים כל שנה איזה אומן או מספר סיפורים...רוקדים קצת ומתברבריפ... השנה הזמנו שלשיית מוסיקאים עולים מרוסיה שניגנו משירי א"י הישנים...קצת שירים חסידיים וכמובן גם שירים של אמא רוסיה שרבים מהם התאזרחו אצלנו....היה כיף גדול... מסכנות הפרות....
זה לא היה היום שלהן...גם לא של הכבשים....והפרגיות...