מזל טוב לאדריאן!!! הבחורה השלישית הכי יפה בעולם (לדעתי...)
ז *זינה* New member 1/9/02 #1 ../images/Emo49.gifמזל טוב לאדריאן!!!../images/Emo49.gif הבחורה השלישית הכי יפה בעולם (לדעתי... )
ס סמייילי New member 1/9/02 #2 מזל טוב אדריאן!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo142.gif
G gabrielle New member 1/9/02 #3 ../images/Emo140.gif../images/Emo77.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif
../images/Emo140.gif../images/Emo77.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif
N *neta* New member 1/9/02 #4 ../images/Emo49.gif אדריאן! בת 25 ../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif
S shiri_b New member 1/9/02 #5 ../images/Emo49.gifמזל טוב!!../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif מזל טוב לאדריאן!!!
ש שלומית1 New member 1/9/02 #6 ../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif|חיבוק
../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif|חיבוק
ז *זינה* New member 2/9/02 #7 באיחור קטן של כמה שעות... ../images/Emo8.gif אם תרשו לי לנצל את השרשור (וגם אם לא) - כמה תמונות נבחרות של אדריאן... אתם יותר ממוזמנים להמשיך!
באיחור קטן של כמה שעות... ../images/Emo8.gif אם תרשו לי לנצל את השרשור (וגם אם לא) - כמה תמונות נבחרות של אדריאן... אתם יותר ממוזמנים להמשיך!
S shiRan WP New member 2/9/02 #13 וואי זה מה זה באיחור (אני יודעת) מצטערת אממ אוי שכחתי מה רציתי להגיד אה! נזכרתי! יש מזל טוב אדריאן!!! המון | | | | | | | | | | | | | | ו- גדול אהם צנועה ממני ויומלדת שמח!!!!!!!!!!!!! ב-
וואי זה מה זה באיחור (אני יודעת) מצטערת אממ אוי שכחתי מה רציתי להגיד אה! נזכרתי! יש מזל טוב אדריאן!!! המון | | | | | | | | | | | | | | ו- גדול אהם צנועה ממני ויומלדת שמח!!!!!!!!!!!!! ב-
L LLRO New member 3/9/02 #17 גם אני באיחור קל... פשוט לא היה לי זמן אתמול אבל עדיף מאוחר מאשר מעולם לא, אז: הרבה מזל טוב לאדריאן השחקנית המדהימה שגם נכנסת אצלי לרשימת 10 האנשים היפים בעולם (לפחות מהאנשים שראיתי)
גם אני באיחור קל... פשוט לא היה לי זמן אתמול אבל עדיף מאוחר מאשר מעולם לא, אז: הרבה מזל טוב לאדריאן השחקנית המדהימה שגם נכנסת אצלי לרשימת 10 האנשים היפים בעולם (לפחות מהאנשים שראיתי)