מזל טוב למאיה MS כולם לרשום מזל טוב למאיה MS
ג גל GS New member 19/11/02 #1 ../images/Emo49.gifמזל טוב למאיה MS../images/Emo65.gif כולם לרשום מזל טוב למאיה MS
C Charmed 4ever. New member 19/11/02 #5 מזל טובבבבב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif ../images/Emo54.gif../images/Emo9.gif../images/Emo186.gif
מזל טובבבבב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif ../images/Emo54.gif../images/Emo9.gif../images/Emo186.gif
W WickeDevil New member 19/11/02 #6 מזל טוב ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo60.gif עד מאה ועשרים הצלחה אושר עושר בריאות אהבה חברים ו....ו..... יש עוד משהו? ממני ומכל חברי הפורום
מזל טוב ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo60.gif עד מאה ועשרים הצלחה אושר עושר בריאות אהבה חברים ו....ו..... יש עוד משהו? ממני ומכל חברי הפורום
M Michalush f New member 20/11/02 #7 פשששששש כל הכבוד!! טוב, גם אני! מעינו´ש!!!!!!!!! מזל טוב ענק-ענק! שיהיה לך היומולדת הכי שמח שיכול להיות!! תמשיכי להיות אחלה בן אדם וחברה מתוקה!!!! אוהבת המון, המון!! מיכל.
פשששששש כל הכבוד!! טוב, גם אני! מעינו´ש!!!!!!!!! מזל טוב ענק-ענק! שיהיה לך היומולדת הכי שמח שיכול להיות!! תמשיכי להיות אחלה בן אדם וחברה מתוקה!!!! אוהבת המון, המון!! מיכל.
M Michalush f New member 20/11/02 #9 חחחחחחחח מעין!!! נכנסת מהשם הקודם שלי, ואפילו יש חתימה שקשורה לווסט.... חחחחחחחח לא, לא להבהל! מעין לא אוהבת את ווסטלייף, היא פשוט נכנסה מבי"ס, וזה היה על השם שלי....
חחחחחחחח מעין!!! נכנסת מהשם הקודם שלי, ואפילו יש חתימה שקשורה לווסט.... חחחחחחחח לא, לא להבהל! מעין לא אוהבת את ווסטלייף, היא פשוט נכנסה מבי"ס, וזה היה על השם שלי....
מ מאיה Ms New member 21/11/02 #10 לא מיכל אני לא אוהבת את ווסטלייף ואני גם לא יאהב אותם בזמן הקרוב(והרחוק) אבל מה שסיכמנו- עדיין ישאר אם ווסטלייף יבאוא לארץ אני אלך להופעה, ואם דה קולינג יבואו(הלוואייייייי) את באה להופעה! (ואם רד הוט צ´ילי פייפרס יבואו- שתינו נלך ונתחרפן...)
לא מיכל אני לא אוהבת את ווסטלייף ואני גם לא יאהב אותם בזמן הקרוב(והרחוק) אבל מה שסיכמנו- עדיין ישאר אם ווסטלייף יבאוא לארץ אני אלך להופעה, ואם דה קולינג יבואו(הלוואייייייי) את באה להופעה! (ואם רד הוט צ´ילי פייפרס יבואו- שתינו נלך ונתחרפן...)
B ByTheWay New member 21/11/02 #11 אני שמעתי רד הוט צ´ילי פפרס?! אהההה..... ההופעה. היה לי כרטיס וי איי פי. הם ביטלו. הייתי עצובה.
W WickeDevil New member 21/11/02 #12 RHCP נהיו סאקס! ../images/Emo60.gif הדיסק האחרון שלהם גרועעעעעעע!
M Michalush f New member 22/11/02 #13 לא!!!!!!! RHCP רולז!!! חחחחחחחחחח מעין! נראה לי שבמצב של היום, עד שתגיע להקה, לא יהיה אכפת לי איזה, אני ילך...
לא!!!!!!! RHCP רולז!!! חחחחחחחחחח מעין! נראה לי שבמצב של היום, עד שתגיע להקה, לא יהיה אכפת לי איזה, אני ילך...
B ByTheWay New member 22/11/02 #14 אני לא מבינה מה כולם רוצים מהדיסק האחרון שלהם... נכון, יש להם דיסקים יותר טוב אבל By The Way לא כזה גרוע. דיסק חמוד כזה... יש שם שירים ממש נחמדים.
אני לא מבינה מה כולם רוצים מהדיסק האחרון שלהם... נכון, יש להם דיסקים יותר טוב אבל By The Way לא כזה גרוע. דיסק חמוד כזה... יש שם שירים ממש נחמדים.
W WickeDevil New member 22/11/02 #15 דיסק גרוע! ../images/Emo60.gif יש שם ארבעה שירים טובים by the way the zephyr song dosed this is the place כל השאר חרא
דיסק גרוע! ../images/Emo60.gif יש שם ארבעה שירים טובים by the way the zephyr song dosed this is the place כל השאר חרא
B ByTheWay New member 22/11/02 #16 מההההה? Cabron כזה שיר מתוקקקקקקקקקקק.... זה ו-Pea השירים הכי חמודים שלהם (לא הכי יפים- הכי חמודים)!
C Charmed 4ever. New member 22/11/02 #19 אין להתווכח ../images/Emo9.gif ../images/Emo54.gif../images/Emo9.gif../images/Emo186.gif