מזל טוב למאיה MS

גל GS

New member
../images/Emo49.gifמזל טוב למאיה MS../images/Emo65.gif

כולם לרשום מזל טוב למאיה MS

Charmed 4ever.

New member
מזל טובבבבב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif ../images/Emo54.gif../images/Emo9.gif../images/Emo186.gif

WickeDevil

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo60.gif

עד מאה ועשרים הצלחה אושר עושר בריאות אהבה חברים ו....ו..... יש עוד משהו? ממני ומכל חברי הפורום

Michalush f

New member
פשששששש כל הכבוד!! טוב, גם אני!

מעינו´ש!!!!!!!!! מזל טוב ענק-ענק! שיהיה לך היומולדת הכי שמח שיכול להיות!! תמשיכי להיות אחלה בן אדם וחברה מתוקה!!!! אוהבת המון, המון!! מיכל.

Michalush f

New member
חחחחחחחח מעין!!!

נכנסת מהשם הקודם שלי, ואפילו יש חתימה שקשורה לווסט.... חחחחחחחח לא, לא להבהל! מעין לא אוהבת את ווסטלייף, היא פשוט נכנסה מבי"ס, וזה היה על השם שלי....

מאיה Ms

New member
לא מיכל אני לא

אוהבת את ווסטלייף ואני גם לא יאהב אותם בזמן הקרוב(והרחוק) אבל מה שסיכמנו- עדיין ישאר אם ווסטלייף יבאוא לארץ אני אלך להופעה, ואם דה קולינג יבואו(הלוואייייייי) את באה להופעה! (ואם רד הוט צ´ילי פייפרס יבואו- שתינו נלך ונתחרפן...)

ByTheWay

New member
אני שמעתי רד הוט צ´ילי פפרס?!

אהההה..... ההופעה. היה לי כרטיס וי איי פי. הם ביטלו. הייתי עצובה.

Michalush f

New member
לא!!!!!!!

RHCP רולז!!! חחחחחחחחחח מעין! נראה לי שבמצב של היום, עד שתגיע להקה, לא יהיה אכפת לי איזה, אני ילך...

ByTheWay

New member
אני לא מבינה מה כולם רוצים מהדיסק

האחרון שלהם... נכון, יש להם דיסקים יותר טוב אבל By The Way לא כזה גרוע. דיסק חמוד כזה... יש שם שירים ממש נחמדים.

WickeDevil

New member
דיסק גרוע! ../images/Emo60.gif

יש שם ארבעה שירים טובים by the way the zephyr song dosed this is the place כל השאר חרא

ByTheWay

New member
מההההה?

Cabron כזה שיר מתוקקקקקקקקקקק.... זה ו-Pea השירים הכי חמודים שלהם (לא הכי יפים- הכי חמודים)!

למעלה