עדי!! עד 120.. שיהיה לך רק בריאות והצלחה חמודה
1 1מאיוש New member 19/6/06 #1 ../images/Emo49.gifעדי!! עד 120.. ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif שיהיה לך רק בריאות והצלחה חמודה
../images/Emo49.gifעדי!! עד 120.. ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif שיהיה לך רק בריאות והצלחה חמודה
א אודליה סליס New member 19/6/06 #2 עדי .. שיהיה לך המון המון מזל טוב.. עד 120 שכל משאולתייך יתגשמו לטובה.. בריאות, אושר, עושר,וכושר.. אודליה
עדי .. שיהיה לך המון המון מזל טוב.. עד 120 שכל משאולתייך יתגשמו לטובה.. בריאות, אושר, עושר,וכושר.. אודליה
כ כוכבה 27 New member 19/6/06 #10 עדיייייייי ../images/Emo49.gif המון בריאות,אושר,הצלחה,ושכל משאלות ליבך יתגשמו לטובה,כוכבה
ש שני מהשלישיה New member 19/6/06 #4 יומולדת שמח!!!!../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif
Y yaelala14 New member 19/6/06 #6 ../images/Emo121.gifעעעעדיייייייי!!!! המוןן המוןןןן מזלל טובב!! עד 120 שכל מה שתרצי תקבליי!וכל משאלותייך ייתגשמו מיעל =]]
../images/Emo121.gifעעעעדיייייייי!!!! המוןן המוןןןן מזלל טובב!! עד 120 שכל מה שתרצי תקבליי!וכל משאלותייך ייתגשמו מיעל =]]
ע עדי מחיפה New member 19/6/06 #9 תודה תודה תודה לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif באמת תודה לכולם על האיחולים אני עדיין לא מעקלת שאני בת 15 ממש ריגשתם אותי שכתבתם לי תודה לכולם אוהבת אותכם מאוד מאוד עדי
תודה תודה תודה לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif באמת תודה לכולם על האיחולים אני עדיין לא מעקלת שאני בת 15 ממש ריגשתם אותי שכתבתם לי תודה לכולם אוהבת אותכם מאוד מאוד עדי
א אל האור10 New member 19/6/06 #11 מזל טוב! עדי החיפאיתתתתתת../images/Emo65.gif המון המון מזל טוב ליום ההולדת שלך. אני לא ממש זוכר איך את נראית, אבל בתקווה שנזכה כולנו לפגוש אותך במפגש הבא.. שיהיה יומולדת הכי שמח שאפשר...
מזל טוב! עדי החיפאיתתתתתת../images/Emo65.gif המון המון מזל טוב ליום ההולדת שלך. אני לא ממש זוכר איך את נראית, אבל בתקווה שנזכה כולנו לפגוש אותך במפגש הבא.. שיהיה יומולדת הכי שמח שאפשר...
ע עדי מחיפה New member 19/6/06 #13 אני עדיין לא פגשתי אותכם../images/Emo70.gif אבל אני ושרית דיברנו שנעשה משהו בחופש
O orianush New member 19/6/06 #12 מזל-טוב../images/Emo70.gif עדי שיהיה לך המון המון המון המון מזל-טובבב
ש שריתוששששש New member 19/6/06 #15 עדידו'ששש...! מזל טוב מותק!! עד 120 שיהיה לך ת'יום הולדת הכי שמחחחח שיששש... המון הצלחה בלימודים.. חח נראלי הפחדתי אותך עם כל הבגרויות.. שיהיה לך רק טוב.. אוהבת המון..
עדידו'ששש...! מזל טוב מותק!! עד 120 שיהיה לך ת'יום הולדת הכי שמחחחח שיששש... המון הצלחה בלימודים.. חח נראלי הפחדתי אותך עם כל הבגרויות.. שיהיה לך רק טוב.. אוהבת המון..
S sarit lang New member 20/6/06 #16 מזל טוב מותק ואני מצטרפת לכל הברכות שכולם כתבו פה...אם אני יחזור על זה עוד פעם זה יהיה משעמם...!! אז שוב: המון המון המון מזל טוב!!!!!!!!
מזל טוב מותק ואני מצטרפת לכל הברכות שכולם כתבו פה...אם אני יחזור על זה עוד פעם זה יהיה משעמם...!! אז שוב: המון המון המון מזל טוב!!!!!!!!
נ ניר86 New member 20/6/06 #19 המון מזל טוב ...../images/Emo65.gif שיהיה לך את כל הטוב שבעולם וכל הברכות והאיחולים שאת מאחלת לעצמך ... גם אני כמו שאריאל אמר לא כל כך זוכר איך את נראית אבל נקווה שעוד יצא לנו להיפגש מתישהו באיזה מפגש... בכל אופן המון מזל טוב מותק ..
המון מזל טוב ...../images/Emo65.gif שיהיה לך את כל הטוב שבעולם וכל הברכות והאיחולים שאת מאחלת לעצמך ... גם אני כמו שאריאל אמר לא כל כך זוכר איך את נראית אבל נקווה שעוד יצא לנו להיפגש מתישהו באיזה מפגש... בכל אופן המון מזל טוב מותק ..