על הפורום, באיחור...

leeloo

New member
../images/Emo49.gif על הפורום, באיחור...

בכל אופן, ממה ששמתי לב בהודעות האחרונות, הפורום הזה הוא כמו פורום צ´זבטי שכזה.. כלומר, אם אני ארשום את סיפור "האמצבע האדומה" ו"הבייביסטר" ששמעתי בצופים לפני 6 שנים, זה ייחשב לאגדה אורבנית, נכון? הסיפור הכי מצמרר בעולם שאי פעם שמעתי היה על הבחורה עם הילד שאמא שלו לא הסכימה שייסע לטיול של הצופים, אז הבחורה באה אל האמא בתקווה לשכנע אותה שייסע. היא מגיעה ורואה בבית רעוע, על שבילי עפר חשוכים.. האמא מזהירה את הבחורה (מדריכה בצופים) שאם יקרה משהו לבנה הקטן בטיול, יקרה לה דבר רע מאוד, שהיא תצטער עליו מאוד... הבחורה נענית, וחושבת "איזו אמא מטורפת, למה שיקרה משהו לבנה?". הבן יוצא לטיול בצופים, והמדריכה משגיחה עליו בשבע עיניים. הוא אינו יוצא לשנייה מטווח הראייה שלה. לאחר יומיים שהם מטיילים בהרים, לפתע היא שומעת איזו צרחה של ילדה קטנה שנקעה את רגלה, היא רצה כדי לעזור לה, מכיוון שלא היה שום מדריך בקרבת מקום. לפתע היא שומעת צרחה מאחוריה. הבן הקטן, נפל מהצוק. הבחורה מתחילה לפחד.. היא לא יודעת מה יעלה בגורלה כעת.. מה יהיה עם האיום של האם של הבן? מה יקרה לה?... עוברים יומיים-שלושה הכל בסדר.. עוד יום עובר והיא לפתע מתחילה להרגיש מוזר.. הראש שלה מסתובב, הידיים שלה נהיות כהות וחלשות, כל גופה מצטמרר, רגליה נחלשות ומתמוטטות.. היא מתקדמת לכיוון הראי, לאט לאט מתרוממת, בקושי מצליחה להרים את עצמה.. היא משירה את מבטה לעבר הראי ורואה שיער לבן כשלג.. עיניים שחורות.. היא מתחילה למלמל לעצמה דברים ולפתע היא מבינה שהיא: זקנה משוגעת! אחחחח.. איזה סיפור מצמרר לגמרי, עם סוף משעשע למדי....

Outlast

New member
רוצה משהו באמת מצמרר?

הנה אגדה אורבנית (או שלא?), אחת המפחידות שאני מכירה, היא הייתה די מוכרת לפני כמה שנים והרתיעה הרבה אנשים, מיד תדעו ממה: ------------------------------------------------------- הסיפור היה על משפחה, הורים וילד, שטסה לחופשה בצרפת, ואיך לא- הגיעה ליורודיסני. בילו שם במשך היום, עד שלפתע נעלם הילד. חיפשו אותו בכל מקום, פנו להנהלה, הודיעו בכריזה, נתנו בכל היציאות תיאור שלו, והילד לא נמצא. פשוט נעלם, והוריו לא ראו אותו יותר. אבל זה רק הסיפור. איך קורה דבר כזה? כאן נמצאת האגדה האורבנית- מסופר על חוטפי ילדים, אבל לא סתם חוטפים, אלא מתוחכמים במיוחד. הם מסתובבים ביורודיסני, שמים עין על איזה ילד שמסתובב לבד, מפתים אותו שילך איתם או שחוטפים אותו, מה שלא יהיה- עד לשירותים במקום. שם הם פשוט משנים לו את הצורה- צבע שיער, תווי פנים בעזרת איפור, צבע עיניים, כמובן שבגדים, עד כדי כך שההורים פשוט לא יכולים להכיר את בנם, וכך מבריחים אותו החוצה, ומשם- אלוהים יודע לאן... עוד מסופר, שאיכשהו הסיפור נחשף, אבל המשיכו לקרות מקרים כאלו, ומה שהמשטרה הייתה עושה היה- אם היה מדווח על ילד נעדר ביורודיסני, ההורים היו מחכים ביציאה ופשוט סוקרים את הרגליים של כל הילדים שיצאו, שמישהו מהם יכול להיות הילד שלהם. למה זה? מסתבר שהנעליים היו הדבר היחידי שהחוטפים לא שינו, וכך היה ילד שניצל, והחוטפים נעצרו ונכלאו (בואו נקווה...). זהו, זה הסיפור בערך... אני זוכרת שאותי זה ממש הפחיד...

Idan91

New member
אמאל´ה...

לא הייתי רוצה לנסוע ליורודיסני כשהאגדה הייתה בשיאה...

leeloo

New member
חברה נחמדה שלי, סיפרה לי את זה

כשעמדתי לנסוע ליורודיסני.. מרושעת.. ואז גם שמעתי על זה ממקורות אחרים, וקצת פחדתי, אבל אמרתי- או וול, אני מספיק גדולה, אני אתן לחוטף הרשע בעיה במקום הרגיש, וארצח את הנשמה שלי החוצה, הוא יפחד, ויברח, ועם מזל, יתפסו אותו.

leeloo

New member
אוףף כמה טעויות בהודעה אחת...

בעיה=בעיטה ארצח=אצרח יו אני שומעת רעשים בחוץ... אוווו...

Gal6

New member
שמעתי על זה!

היה סיפור כזה (אמיתי, בעיתון) וסיממו את הילד. בסוף השאירו רק כניסה אחת פתוחה והם מצאו את הילד ע"פ הנעליים שלו שהחוטף לא החליף.

Idan91

New member
תודה על המזל"ט...

ובכן... את ה"זקנה מושגעת" בסוף אמורים לצעוק.. נכון? משעשע..

leeloo

New member
אכן אמורים....

בגלל זה הדגשתי...
איזה סיפורי צופים זה... מנסים להפחיד ילדים תמימים ומסכנים.... הסיפורים האלה עדיין מעבירים בי צמרמורת...

למעלה