על הפורום אני עידן אני בן 17, האייקון המאומץ שלי זה ודיר באלאק אם מישהו מישתמש בו בכותרת של ההודעה
ק קטרפי New member 30/4/04 #1 ../images/Emo49.gif על הפורום../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif אני עידן אני בן 17, האייקון המאומץ שלי זה ודיר באלאק אם מישהו מישתמש בו בכותרת של ההודעה
../images/Emo49.gif על הפורום../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif אני עידן אני בן 17, האייקון המאומץ שלי זה ודיר באלאק אם מישהו מישתמש בו בכותרת של ההודעה
D double O S New member 30/4/04 #2 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo110.gif../images/Emo96.gif סתם סתם האייקון שלי הוא ה שלי תהנה בפורום
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo110.gif../images/Emo96.gif סתם סתם האייקון שלי הוא ה שלי תהנה בפורום
E Esmerallda New member 1/5/04 #3 אני היחידה בלי אייקון? פיו, אני כבר מרגישה מקופחת -הצוענייה. נ.ב. ברוך הבא לקהילה.
M Moonshadow Rogue New member 1/5/04 #4 ברוכבא ../images/Emo13.gif ../images/Emo110.gif אני Rogue, בן 23 ואין לי אייקון מאומץ ודיר באלאק אם מישהו ישתמש בו בכותרת של ההודעה
ברוכבא ../images/Emo13.gif ../images/Emo110.gif אני Rogue, בן 23 ואין לי אייקון מאומץ ודיר באלאק אם מישהו ישתמש בו בכותרת של ההודעה
T Thestral New member 2/5/04 #6 ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif../images/Emo104.gif../images/Emo108.gif השתלבות מהירה --------------------------------------------------- ובבקשה לא לאיים על חברי הפורום על הכניסה האייקון- פתוח לשימוש לכולם בכותרת. ------------------------------------------------------
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif../images/Emo104.gif../images/Emo108.gif השתלבות מהירה --------------------------------------------------- ובבקשה לא לאיים על חברי הפורום על הכניסה האייקון- פתוח לשימוש לכולם בכותרת. ------------------------------------------------------
P plasTc New member 2/5/04 #7 ברוך הבא...../images/Emo153.gif כפי שכבר הבנת (או לא) האייקון המאומץ שלי הוא החיזר |חיזר\ ושמו בישראל הוא חזי....עד לאחרונה השתמשתי באייקון פרעה של אייקוני פסח..אבל הם ירדו (עד שהתחלתי לחבב את פרי... )
ברוך הבא...../images/Emo153.gif כפי שכבר הבנת (או לא) האייקון המאומץ שלי הוא החיזר |חיזר\ ושמו בישראל הוא חזי....עד לאחרונה השתמשתי באייקון פרעה של אייקוני פסח..אבל הם ירדו (עד שהתחלתי לחבב את פרי... )