על הפורום
ש שבי הגדול1 New member 17/11/05 #2 שאלה? אם אני יחליט ללמוד פסיכולוגיה תואר ראשון במכללה אחרי זה אפשר לעשות לימודים לתואר שני באונברסיטה?
שאלה? אם אני יחליט ללמוד פסיכולוגיה תואר ראשון במכללה אחרי זה אפשר לעשות לימודים לתואר שני באונברסיטה?
מ מבוקשת 21 New member 17/11/05 #3 שלום שבי ../images/Emo60.gif בעיקרון כן.ברגע שיש לך תואר ראשון ואתה עומד בדרישות הקבלה לתואר השני(מתא"ם ראיון וכו') סביר להניח שתתקבל. מה שכן,בד"כ יש עדיפות לבוגרי אוניברסיטה בהצלחה
שלום שבי ../images/Emo60.gif בעיקרון כן.ברגע שיש לך תואר ראשון ואתה עומד בדרישות הקבלה לתואר השני(מתא"ם ראיון וכו') סביר להניח שתתקבל. מה שכן,בד"כ יש עדיפות לבוגרי אוניברסיטה בהצלחה
א אורי404 New member 17/11/05 #4 אני אמנם לא יודע איך זה בדיוק בפסיכולוגיה, מה שכן במדעי החברה ובמקצועות אחרים אפשר ללמוד במכללה תואר ראשון ואם הציונים גבוהים אפשר בהחלט להמשיך לתואר שני.
אני אמנם לא יודע איך זה בדיוק בפסיכולוגיה, מה שכן במדעי החברה ובמקצועות אחרים אפשר ללמוד במכללה תואר ראשון ואם הציונים גבוהים אפשר בהחלט להמשיך לתואר שני.
א אורי404 New member 17/11/05 #8 ../images/Emo51.gif../images/Emo13.gif צריך להביא לפה עוד חברים, שיש להם במה לתרום גם בפורום הזה, כמו בועז ל למשל
../images/Emo51.gif../images/Emo13.gif צריך להביא לפה עוד חברים, שיש להם במה לתרום גם בפורום הזה, כמו בועז ל למשל
ש שבי הגדול1 New member 17/11/05 #5 ../images/Emo51.gif אם אפשר פירוט לגבי תנאי קבלה לאונברסיטה גם בתוא ראשון וגם לתואר שני בעיקר בנושא האנגלית
../images/Emo51.gif אם אפשר פירוט לגבי תנאי קבלה לאונברסיטה גם בתוא ראשון וגם לתואר שני בעיקר בנושא האנגלית
מ מבוקשת 21 New member 17/11/05 #7 אתה מוזמן להיכנס לקישורים בקטגוריית תנאי קבלה. יש שם את תנאי הקבלה לתואר ראשון ושני בפס',של כל האונ' בארץ+מכללת ת"א
אתה מוזמן להיכנס לקישורים בקטגוריית תנאי קבלה. יש שם את תנאי הקבלה לתואר ראשון ושני בפס',של כל האונ' בארץ+מכללת ת"א
א אורי404 New member 17/11/05 #9 אתה שואל לגבי מעבר מתואר ראשון לשני אם אני לא טועה, אם מעוניינים ללמוד לתואר שני ולהיות בו פטורים מאנגלית, הציון ברמת הפטור ("מתקדמים א") צריך להיות מעל לשמונים וחמש נקודות.
אתה שואל לגבי מעבר מתואר ראשון לשני אם אני לא טועה, אם מעוניינים ללמוד לתואר שני ולהיות בו פטורים מאנגלית, הציון ברמת הפטור ("מתקדמים א") צריך להיות מעל לשמונים וחמש נקודות.