עשור ללפיד

אירילה

New member
../images/Emo49.gif עשור ללפיד ../images/Emo65.gif ../images/Emo82.gif

חלף עשור והנה משפחתי ואני חוגגים 10 שנים להיותנו החלוץ הראשון בלפיד ,במקרה עברתי ללפיד בתאריך 22/12/1995 . נפתחה גלרית תמונות תחת הכותרת "עשור ללפיד", הנכם מוזמים להעשיר את הגלריה בתמונות מן היום הראשון, הנוף שלפני,הבניה ,פיתוח ועד היום. כמו כן אלה שתיעדו כתבות על לפיד מן העתונות ,מוזמנים להעלותם. גברת הניה רון מהישוב מרכזת ומתעדת את כל התמונות והכתבות ומי שחפץ להיות שותף לחוברת העשור מוזמן לפנות אלי במסר ואמסור לו את מספר הטלפון שלה. תודה וחג שמח ללפיד גרשון

יש לי תמונות

יש לי תמונות מתהליכי הבניה של הבית שלנו לפני כ-10 שנים גם כן.אבל צריך לסרוק אותן.

אירילה

New member
היום ה 22.12.05 יש לי את הכבוד

להיות התושב החוגג הראשון 10 שנים לעלייתו לקרקע בלפיד. כמה מפחיד היה אותו היום ,בו גילינו משפחתי ואני כי חוץ מאיתנו רק כלבים רעבים מהשטחים מסתובבים בישוב. נכון להיום אני מאוד גאה בתושבי לפיד והרי הבייבי שלי בישוב הוא בסיס המתנדבים ונוח ליאור היתה הבחירה הנכונה של המשטרה כמחליפי. אני מאחל לנו תושבי לפיד ביום חגיגי זה שנזכה לפיתוח הישוב במהרה לפני העשור הבא ושנמשיך להיות גאים בישובנו. אני מקווה שועד לפיד מתכנן לנו ארוע לכבוד העשור. גרשון

kiyossi

New member
../images/Emo49.gifגרשון לך ולמשפחתך

בהחלט חלוציות שניתן להתפאר בא. למסתכל כיום הכל כאן נראה כמובן מאליו אך העשייה הייתה רבה בזכותם של תושבים רבים וטובים שפעלו רבות למען היישוב לצורך עשייה לטובת הכלל ולא לטובתם האישית כי שכרם היה בעשייתם. המשך עשייה פוריה, תודה לחברי הועד ולכל המתנדבים הרבים הפועלים בישוב בכל התחומים וכמובן גם לך גרשון אך העשייה כמו שאתה יודע לא נסתיימה ועוד רבה היא. בהצלחה לכולנו יוסי

ולחשוב איזה שינוי

בישוב מאז שאנחנו הגענו (החדשים רק 5.5 שנים) זה באמת להתגאות , ומאוד מקווה שנחגוג ביחד את חגיגות העשור (וגם היובל...לא הגזמתי?)

למעלה