שרשור יומולדתת לג'רארד!!!!

ronali001

New member
../images/Emo49.gifשרשור יומולדתת לג'רארד!!!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

חיכיתי חיכיתי שמישהו תפתח, ובסוף לא היה לי סבלנות לחכות אז יאללה שרשור תמונות לאהובבב,הסולן הכי חתיך בפלנטה,המסוקס והשווה שלנוו *תופיםתופים* ג'רארד!!!!!
אז יאללה במיוחד בשבילו, (טוב נו וגם כי הפורום עוד שנייה מת פה משיעמום..) שרשרו- תמונות,ברכות,סרטונים, מכל השנים שלו :) אז לג'רארדוש!!! או כמו שאח שלי קורא לו- ג'ירארדד דוואי XD מזל טובבב עד 120!!!! תישאר הבן אדם הכי סקסיי על כדור הארץ, הסולן המדהיםם של הלהקה הכי שווה בעולם, וכמובן בן אדם חכם,חמוד,עם לב טוב ואבא נהדר כמו שאתה :) מאחלים לך שתיהיה מאושר,תישאר כמו שאתה, ולא לעזוב את מיי כמיקל!!!
אז לכבוד יום הולדת-מצאתי כמה ציטוטים של הנושיי הזה שכ'כ יודע לעודד אותי לפעמים:
"אם לדקה אחת אתה חושב שאתה טוב יותר מילדה בת 16 בחולצת טי שרט של גרין דיי, אתה לגמרי טועה. תזכור את הפעם הראשונה שאתה הלכת להופעה וראית את הלהקה האהובה עלייך. אתה לבשת את החולצה שלהם, ושרת כל מילה. לא ידעת כלום על פוליטיקה, תספורות, או מה היה מגניב. כל מה שידעת היה המוזיקה שגרמה לך להרגיש שונה מכל אחד שחלקת איתו לוקר. מישהו סוף סוף הבין אותך. זה מה שמוזיקה היא."
"תהיה עצמך, אל תיקח על עצמך חרא של אחרים ולעולם אל תיתן להם לקחת אותך חיי"- ג'רארד וואי.
"החיים הם מאוד מאוד קצרים ואתה יכול לבחור לדרדר את עצמך ולא לבטא את עצמך רק כדי שתוכל להשתלב, רק כדי שאנשים לא ישנאו אותך, או שאתה יכול פאקינג לחיות"- ג'רארד וואי.
"אם אתם חבר'ה הקשבתם ללהקה הזאת ובאתם לראות אותנו, אז אתם יודעים שאנחנו תמיד אמרנו שאם אתם תהיו מדוכאים, אתם צריכים למצוא מישהו לדבר איתו. אתם צריכים למצוא עזרה אם אתם מרגישים אובדנות או משהו דומה לזה. זה משהו שתמיד אמרנו. זה משהו שאנחנו אומרים בסיבוב הופעות הזה..., אתם יודעים לפעמים העולם יכול להיות מקום מכוער נכון? זה לא תמיד יפה, זה מכוער, הרגשות של האנשים נפגעים. לפעמים זה נורא, אבל זה גם מקום נורא יפה, וכולנו חולקים אותו ביחד. אם אתם אי פעם מרגישים מדוכאים או פגועים בכל דרך, או שאתם מוצאים את עצמכם מרגישים מאוד מיואשים, אתם צריכים למצוא מישהו שאתם סומכים עליו, שאתם יכולים לדבר איתו- יכול להיות מורה, הורה, חבר טוב או יועץ בבית ספר, אתם יכולים למצוא מישהו לדבר איתו...אבל הדבר העיקרי הוא שלא משנה מה, לא משנה מה קורה לכם, לא משנה כמה מיואשים אתם, אתם לעולם לא נוקטים באלימות."- ג'רארד וואי.
"כל פעם שמישהו אומר לכך שאתה לא הולך להגיע למשהו,זה הזמן שלך לזרוח אתה יודע, אתה יכול להראות לכולם להוכיח לעצמך שמה שאתה עושה הוא אמיתי וזה נחשב וזה עושה את ההבדל."- ג'רארד וואי
"התאבדות היא דבר רציני. ואם אתה מכיר מישהו שהוא אובדני, אתה צריך לעזור להם. אף אחד לא צריך שיכאב לו. כולם צריכים לאהוב את עצמם. כמו שאני אוהב אתכם".- ג'רארד וואי
"היי בנות אתן יפות. אל תסתכלו על המגזינים הטיפשיים הללו עם הדוגמניות המקלות. תאכלו בריא ותתאמנו זה הכל. אל תתנו לאף אחד להגיד לכם שאתן לא טובות מספיק. את טובות מספיק. אתם טובות מידי. תאהבו את משפחותיכם עם כל הלב ותקשיבו לזה. אתם מדהימות, לא משנה איזה מידה את 4 או 14 (מידות אמריקאיות). זה לא משנה איך את נראית בחוץ כל עוד את אדם טוב. כל עוד את מכבדת אחרים. אני יודע שזה נאמר אלפי פעמים, אבל זה נכון. היי בנות אתן יפות." – ג'רארד וואי.
"אני לא רוצה שאנשים יפחדו לחיות, כשאני חושב שזה הפחד הגדול ביותר של כולם. אני רוצה שאנשים יבטאו את עצמם איך שהם רוצים. אם זה אומר להתלבש בבגדי אישה, אז תעשה את זה. אני מאוד מתנגד לאי סובלנות, גזענות ואפליה על בסיס מיני. גברים עדיין נקראים "הומו". אני רואה נשים שהתייחסו אליהם כאזרחים מדרגה שניה, אפילו בפאנק רוק. אז אם זה קורה כאן, זה קורה בכל מקום."- ג'רארד וואי
"אני יעודד את החיוכים שלכם, אני אצפה שלא תבכו" (The End From The Black Parade) אז מעבר לפרצוף יפה,וגוף הורס יש לו גם נשמה :) ~כולם ביחד אווווווווווו<:~ טובטוב דיי לחפירות-יאללה ננסה לבחור את התמונה הכי יפה שלי מתוך אלפים ונראה אולי יותר מאוחר אני יוסיף עוד-רק כי אני אוהבת אותו
אז יאללה עפתי לרשום לחתיכוש הזה ברכה בטוויטר
זרמו נו,השקעתי

ronali001

New member
חחח אויש היומולדת עוד חצי שעה XD

טוב מה לעשות- מתרגשים :)

QueenCryBaby

New member
מזל טוב לבן אדם הכי יפה בעולם

גם מבפנים וגם מבחוץ, מזל טוב לאיש שעזר לי בזמנים הכי קשים שלי. שימשיך להוות מקור השראה כל כך משפיע, שימשיך לעודד ולעזור ולהיות הנשמה הטהורה שהוא עכשיו, אני מאחלת לו יותר ממה שהייתי מאחלת לעצמי. משפחה יציבה ומתפקדת, קריירה מצליחה, חברים טובים, אושר, בריאות, שמחה, אהבה, חיוכים. אני מקווה מכל הלב שכל מה שיכול לעשות אותו מאושר יתגשם. אני אוהבת אותו מכל הלב ובכל מצב, רזה, שמן, מעשן, שיכור, פיקח, רווק, נשוי, עם שיער, בלי שיער, עם איפור, בלי איפור. הוא נשאר יפה בכל מצב, נשאר מדהים ומושלם ומודל לחיקוי וגלגל הצלה של כל כך הרבה אנשים. מזל טוב.
והפצצת עם הציטוטים, כל הכבוד

../images/Emo216.gifמזל טוב לאחד האנשים היחידים

בעולם שהצליחו להשפיע עליי בצורה כזאת חזקה ומשמעותית... אחחחחחחח..הוא כ"כ מקסים שבא לי לאכול אותו!!!!!.. מזל טוב..כפרה עליו
ולחשוב שרק לפני 4 שנים פראנק ירד עליו שהוא בן 30

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif ../images/Emo45.gif!!!!

עברו 4 שנים
"yeah, for trees!"

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifפייייי, זקן!

לול העיקר אני צוחקת על אנשים בני 28 חחחחחחחחחחחח

NoAmItA ChAn

New member
מזל טוב לנשמה ../images/Emo23.gif

לאחראי הראשי ללהקה שהשפיע לי הכי הרבה על החיים. ושיזכה עד 120 3>

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifמזל טוב לו~~~~ ../images/Emo23.gif

בן כמה הוא כבר? איבדתי ספירה 0: ואין לי כוח לחשב לול

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif../images/Emo13.gif../images/Emo213.gif../images/Emo25.gif

אני מאחלת לו שימשיך להיות אותו הבנאדם המדהים שהוא עכשיו, לא סתם כל כך הרבה אנשים אוהבים אותו
שימשיך לעשות מוזיקה טובה ולא יפסיק עם זה לעולם, שיהיה מאושר עם אשתו היפה והילדונת המתוקה שלו
שיהיה לו רק טוב, אושר ועושר, בריאות, מזל, הצלחה ושהחיוך לעולם לא ימחק לו מהפנים!
333>
333>
333>
333>
333>
333>

XoLilMissLolaoX

New member
מזללללללל טוווווווווב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

תכננתי לפתוח ב12 או כבר בבוקר שאני אהיה מספיק ערנית כדי לדעת מה אני כותבת אבל הקדמת אותי וזה יפה !!
וסחטיין על הציטוטים!!! אהבתי כל אחד ואחד מהם והם ככ נכונים וככ ג'רארד!
מזל טוב לג'רארד!! אחד האנשים שהשפיעו ביותר בעולם הזה עלי ועל עוד המון אחרים. הוא אחד מהאיידולים שלי ואני גאה בזה כ"כ! קשה לי לכתוב במילים כמה טוב אני מאחלת לו ושיהנה מכל שנייה בחיים האלו ושינצל אותם עד הרגע האחרון. שימשיך להיות פרונטמן, חבר, בעל, אבא, מושיע וכל תפקיד אחר שהוא נושא על הכתפיים שלו, הכי טוב שאפשר! אני ככ שמחה לראות איפה שהוא היום ולראות עד כמה הוא מאושר ואני מאחלת לו שזה ימשיך ככה!

XoLilMissLolaoX

New member
אההה ולכל מי שיש טוויטר....

תעזרו לנו להשאיר את ג'רארד וואי והאפי ברת'די ג'רארד ג'רארד וואי בטופ טרנדינג!! הוא כבר מהבוקר שם שזה השג! (רק אומר שפעם ג'ראד לטו היה יומיים לפחות בטרנדינג טופיק...אז יאללה לעבודה!!!)

Ayush Cohen

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gifמזל טובב ../images/Emo13.gif

מזל טוב לג'רארד שהקול שלו ימשיך להיות הכי יפה בעולם מרגש ומצחיק (כמו בסאמרטיים ♥ ובכל השירים האחרים ) שיהיה לןו טוב שיהיו לו ולאישתו עוד ילדים חמודיעם כמו בנדיט
שהוא יהיה מאושר אממ. וזהו
אייזה חמודה לינדזי:
(מהטוויטר) Today is the day my favorite person was born!

למעלה