happy birthday, שירלי!

../images/Emo49.gif happy birthday, שירלי!

לשירלי היקרה, המון מזל טוב ליום הולדתך ה-19, שתחזיקי מעמד בצה"ל, שתדעי רק טוב וכמה שיותר חיוכים
וכמובן, בריאות, אושר, עושר, אהבה והצלחה
ממני, רון.

נ ט ע ש ה

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo212.gifיומולדת שמייייח../images/Emo24.gif

המון המון מזל טוב לך מותק, ושתהייה לך הרבה הצלחה בכל מה שתעשי
שתזכי לאושר, עושר, וכל דבר שלו תאחלי. תמשיכי להיות כזו מקסימה ואכפתית, וחשוב להגיד ממש כיף לנו שאת כאן! (ואני בטוחה שכולם יסכימו איתי במקרה הזה...) עד 120
נטע

נעמי לב

New member
מזל טוב לך../images/Emo65.gif

לשירלי מזל טוב !! אני לא ממש מכירה אותך אבל אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם.. ושכל יום תתעוררי מחדש עם מצב רוח יותר טוב מאתמול חח.. ושתמשיכי לאהוב את לירון !! ואת כל הטוב שבעולם ליום הולדתך!! "לירון לב אי אפשר שלא להתאהב"

the only DaRdAr

New member
שירלי אהובתי!!!!! ../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif

אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם, תשרדי את הצבא, כי זה עובר מהר!!! שיהיה לך יום הולדת 19 הכי כיף בעולם!!!! אוהבת אותך המוןןןןןן

ורדונה2

New member
מזל טוב למתמידה שלנו ../images/Emo23.gif

כייף לראות איך שאת ממשיכה להיכנס לפורום ולהתעדכן כל הזמן. המון מזל טוב ליום הולדת 19!
עוד שנה אחת ועברת שני עשורים =)

moshavnikit

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב ../images/Emo77.gif

שיהיה לך המון מזל טוב, כיף, בריאות אושר, עושר ומלאאא מתנות

איזה חמודים אתם!../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

עכשיו חזרתי מקורס מעיק במיוחד ואיזה כיף היה לראות את כל הברכות ממכם.. תודה רבה לכולכם : רון המתעורר מחדש (שאין עליו בעולם..), נטע המקסימה, נעמי החמודה, הדרי אהובתי, ורד הנהדרת ואלינור המושבניקית.. עכשיו אני אוכל להתעורר מחדש ולחגוג לי את יום ההולדת...

nitsan4u

New member
מזל טוב חמודה!../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo168.gif

אני מקווה שנהנת ביומולדת!
מאחלת לך המון המון מזל טוב, 19זה אחלה גיל!
מניצן...

למעלה