היום חגגנו

העקשנית

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo171.gif../images/Emo95.gifהיום חגגנו

יום הולדת לבתי הקטנה והמתוקה בביתי עם המשפחה הקרובה והמצומצמת, פלוס השכנות החדשות שלי. זאת פעם ראשונה שאני עושה לה מסיבת יומהולדת בבית. בשנה שעברה ציינו זאת בראש השנה אצל הורי-אבל זה לא היה זה.....אז השנה החלטתי שהיא כבר גדולה ומבינה והזמנתי. ניפחתי בלונים-תליתי בסלון עם חוט, שיראה כמו מסיבה, תלינו שלט על הדלת, קניתי כיבוד עוגה, נרות, ממתקים אוכל, כל מה שצריך.....הזמנתי את משפחתי הקרובה ביותר, היו גם ילדי הגדולים, והיה מאד נחמד. בעבר חשבתי שחייבים להזמין הרבה אנשים כדי לחגוג ובגלל שזה היה קשה עבורי-לא הזמנתי. והיום הופתיתע לגלות שאפשר לחגוג בכייף ובהנאה גם בפורום מצומצם-ואולי עדיף כך בגיל הזה-כי כל תשומת הלב נתונה לילדה. זהו. רק רציתי לשתף. מחר יום ראשון במעון ואני בכלל לא קולטת..... החופש הזה עבר מהר.......

העקשנית

New member
היי אביגיל-לא טעות...הסבר....../images/Emo9.gif

היות והבת שלי נולדה בסוף החופש הגדול, אני תמיד חוגגת לה בגן חודש לפני התאריך-כדי שלא תפסיד את החגיגה בגן. ואז שיתפתי אתכם גם. עכשיו-הגיע התאריך האמיתי-אז חגגתי לה בחיק המשפחה. וזה כל הסיפור.....
עכשיו הבנת? ותודה על הברכות!

m i c h a l i

New member
מזל טוב עקשנית...

לך ולבתך הקטנה המון בריות ואושר אין כמו חגיגה בחיק המשפחה... עם כל אהובייך ואוהבייך יומולדת שמח

למעלה