לבעלך ליום הולדת!

eaz1514

New member
תודה אנה ובהצלחה

טוב לציין גם ארועים משמחים. אילנה, אמא של רונן

יפית מן

New member
היום הקשה עבר,וטוב שכך,ועתה מתחילים...

לספור את השנה השניה ,היום הדס ובן זוגה היו בהר הזיתים וספרו למאור עד כמה שהוא חסר להם ולאחיו,ושהם משתדלים , להיות בית שמח ולו רק בשבילו,את הילדים האחרים לא לקחו איתם כי אחרי השבעה השפיע מאוד לא טוב ומבית העלמין ישר הובאו לבית רפואה ביקור חולים שהו שם שבוע ימים כך שהפעם נמנעו מלקחתם סך הכל הם ילדים קטנים אצלי התאספו 30 ילד ואמרנו תהילים וסיפרנו חיויות ממאור וכמובן כיבוד יפה והגרלה על מספר דברים מהעסק של חתני . פחדתי מאוד מהיום הזה וגם הדס סיפרה לי על הפחד שפחדה ..שיתפתי אותכן מסגור ליבי וכן מזל טוב לבן זוגה של אילנה אמא של רונן המתוק,ולשרוני המתוקה מזל טוב לך על החתימה שיהיה בכל בשעה טובה ומוצלחת. לאנה מזל טוב על הבשורה שבשרת לנו,ושמחת אותנו מאוד,ולפוריה הרבה חיבוקים ונישוקים אנחנו איתך ליל מנוחה ממני יפית לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםם

koval10

New member
יפית, לצערינו

אי אפשר לברוח מימי האזכרות, אבל טוב שזה עבר בסדר ובשלום. לדעתי טוב שלא לקחו את הילדים האחרים, כי זה עלול לגרום לילד זעזוע קשה, המראה של הקבר. גם אנחנו לא לקחנו את דניאל אתנו, כי היא התחילה להגיד שהיא תחפור ותתוציא את גיל מהקבר. נבהלנו מעוצמת הרגשות שלה ולא לקחנו. לאחר מכן היא הפסיקה לדבר על בית העלמין וגם אנחנו בינתיים לא מעלים את הנושא, מחכים, שהכל ירד קצת.

יפית יקרה

טוב לקרוא את המעשים שאת עושה למען עילוי נשמתו של מאור היקר. אני מאמינה מאד בלעשות מה שמרגיש הכי טוב, ואני רואה שאת מצליחה בכך מאד - בכך שאספת את הילדים שיקראו פרקי תהילים ויספרו חוויות. גם לשמוע סיפורים עליו מהחברים שלו זה מאד חשוב ומחזק בעיני. גם אני מסכימה עם זה שבתך ובעלה לא לקחו את הילדים איתם לקבר של מאור. יהיו להם עוד הרבה שנים להגיע לשם בהיותם בוגרים יותר, וצריך עכשיו לתת להם את הזכות להיות גם ילדים ולא להפיל עליהם משא כבד כזה. שיהיה המשך שבוע קל ככל האפשר.

שרון123

New member
קצת באיחור...

יום הולדת שמח לאיש של אילנה
מאחלת לך עוד המון שנים של בריאות ואהבה יום נישואים שמח לדליה ובעלה
מאחלת לכם בריאות וזוגיות טובה, ושמחה בנכד ובזה שבדרך
אנה, אני כל כך מתרגשת עבורך
הלוואי שהיום המיוחל יגיע בקרוב, ושתזכו לנחת ואושר ובריאות

eaz1514

New member
שרוני, מוטב מאוחר מאשר אף פעם ../images/Emo13.gif

תודה על האיחולים, התקבלו באהבה. עודד קיבל ממני שעון חדש, בשעון שרונן נתן לו ליום הולדתו ה-50 התקלקלה הרצועה והוא לא היה מוכן לקנות לעצמו שעון אחר. עמיר נתן לו אוסף דיסקים, ובשבת יצאנו לארוחה אינטימית זוגית ומאוד נהנינו. התחלת כבר לעבוד? שיהיה בהצלחה
. יום רגוע לכולן אילנה, אמא של רונן

eaz1514

New member
מקסים ! מתה עליו ../images/Emo9.gif

תודה על האיחולים זה אף פעם לא מאוחר. ובנימה רצינית לא רק השם מיוחד, גם הוא כבן אדם.

למעלה